Viktigaste byggstenen

Detta tal passar att hållas av företrädaren för ett företag som ser sina medarbetare som de viktigaste länkarna i verksamheten; ett företag som i huvudsak baseras på medarbetarna och deras kompetens.
 Detta tal innehåller 348 ord och tar 2 minuter och 25 sekunder att framföra.

Detta tal passar att hållas av företrädaren för ett företag som ser sina medarbetare som de viktigaste länkarna i verksamheten; ett företag som i huvudsak baseras på medarbetarna och deras kompetens. Det är kollegornas kunskap och arbete som är företagets motor.

Talaren välkomnar den/de nya medarbetaren/medarbetarna till en organisation som är medveten om hur viktig personalen är för företagets framgång.

149kr

Utdrag ur mitten och slutet av talet

[...]

En verksamhet består av flera kugghjul som ska samverka. På detta företag består de flesta kugghjulen av oss; av dig/er, mig och våra kollegor. Vi arbetar tillsammans och skapar på så vis mervärde för våra kunder.

[...]

Avslutningsvis vill jag säga att vi är glada över att få en ny/nya kompetent(a) medarbetare på denna resa, och hoppas innerligt att du/ni ska trivas med såväl oss, arbetsuppgifterna och kunderna som vår företagskultur.

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Viktigaste byggstenen”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.