Ett varmt tal – med glimten i ögat

Ett varmt tal – med glimten i ögat

Detta tal beskriver vänskapsbandet mellan bruden och talaren som varmt och starkt, där den största prövningen förmodligen kom under förberedelserna på själva bröllopsdagen.
 Detta tal innehåller 524 ord och tar 3 minuter och 20 sekunder att framföra.

Detta tal beskriver vänskapsbandet mellan bruden och talaren som varmt och starkt, där den största prövningen förmodligen kom under förberedelserna på själva bröllopsdagen. Att hålla en nervös brud – och sig själv – lugn visade sig vara svårare än talaren trodde.

Talaren beskriver bruden som kärleksfull, omtänksam och charmerande, med bra smak – även i sitt val av make. Talet avslutas med ett tack till brudparet, och givetvis en skål. Talet hålls i en varm ton, med glimten i ögat.

Detta tal finns också under kategorin ”Bröllop: Brudens väninna talar med rubriken Ett varmt tal med glimten i ögat, hållet av tärnan.

139kr

 • Utdrag
 • Omdöme (0)
 • Information
 • Om talskrivaren
 • Fler tal
Utdrag ur mitten och slutet av talet:

[…]

Att vara tärna är faktiskt inte så glassigt som det låter, inte lika enkelt och flärdfullt som jag trodde. Det betydde inte bara att jag fick chansen att bära en vacker klänning och få håret fixat. En tärna ska tydligen även serva bruden under hela hennes bröllopsdag. Det var uppenbarligen ett kapitel i bröllopsboken som jag skumläste, med alltför stor betoning på ”skum”.

[…]

Den vackra och stämningsfulla vigseln som vi fick var med om tidigare i dag, överträffas enbart av det tjusiga brudparet som bokstavligen strålar tillsammans. Tack NN och NN [brudparet], både för att jag fick vara med här i dag, …

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Ett varmt tal – med glimten i ögat”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
stockholm, 2017

Information om talskrivaren

 • Utsökt smak går onekligen i arv

  Detta är ett tal för den som inte vill hålla ett långt anförande, men som gärna vill gratulera sin son och hans brud, samt uttrycka sin glädje över giftermålet genom några värmande och underhållande ord.

  Talet är kort och kärnfullt och förmedlar hur stolt fadern och eventuellt även modern) är över att se sin son göra ett sådant bra val. Paralleller dras till att även fadern gjorde ett lika bra val själv en gång i tiden, då han valde brudgummens mor. Talet passar oberoende om brudgummens föräldrar är/har varit gifta, eller inte.

  Bruden kom snabbt in i brudgummens familj, och var redan från början en naturlig del av densamma.

  Detta tal finns också under kategorin Bröllop: Brudens förälder/svärförälder talar samt ”En far eller mor talar till brudparet”.

  119kr
 • Tredje gången gillt!

  Detta tal passar att hållas av en person som är yngst i sin egen syskonskara. Dopbarnet har två äldre syskon, och därmed är även han/hon yngsta barnet.

  Talaren poängterar fördelarna med att vara det yngsta syskonet, samt ger förslag på hur nackdelarna kan vändas till något positivt. Detta sägs som råd och tips till den nydöpta/nydöpte, i en såväl varm som humoristisk ton.

  Talet passar oberoende av vilket kön talaren eller barnet tillhör.

  139kr
 • Tack NN för vår tid ihop, sprid nu ditt ljus vidare i nästa värld

  Ett varmt tal som handlar om hur svårt det är att säga adjö till en levnadsglad person som har spritt mycket ljus och värme, och som dog för tidigt. Den bortgångne hade familj och var synnerligen uppskattad bland vänner, släkt och kollegor. Talet avslutas med ett tack till den bortgångnes familj som lånade ut honom/henne till alla andra, samt ett tack till den bortgångne själv för tiden ni fick ihop.

  129kr
 • En stolt far håller ett varmt tal som lockar fram många leenden

  Detta tal håller en varm ton som dessutom lockar fram många leenden. Det passar en man som inte brukar bli rörd på bröllop – förutom när hans ”lilla flicka” gifter sig. Det visar sig nämligen vara svårare än man kunde tro att hålla känslorna i styr när ens lilla flicka visar för sin far att hon har blivit stor.

  Talet tar även upp att en trevligare make hade dottern inte kunnat få, inte ens om talaren själv hade valt honom. Talet avslutas med hur bra det känns att talaren får dela denna högtidsdag med alla kära gäster, som vid sidan av brudparet är de som gör festen.

  Detta tal finns också under kategorin ”En far eller mor talar till brudparet med rubriken En stolt far till bruden håller ett varmt tal som lockar fram många leenden.

  139kr
You've just added this product to the cart: