Ett varmt tal – med glimten i ögat

Detta tal beskriver vänskapsbandet mellan bruden och talaren som varmt och starkt, där den största prövningen förmodligen kom under förberedelserna på själva bröllopsdagen.
 Detta tal innehåller 524 ord och tar 3 minuter och 20 sekunder att framföra.

Detta tal beskriver vänskapsbandet mellan bruden och talaren som varmt och starkt, där den största prövningen förmodligen kom under förberedelserna på själva bröllopsdagen. Att hålla en nervös brud – och sig själv – lugn visade sig vara svårare än talaren trodde.

Talaren beskriver bruden som kärleksfull, omtänksam och charmerande, med bra smak – även i sitt val av make. Talet avslutas med ett tack till brudparet, och givetvis en skål. Talet hålls i en varm ton, med glimten i ögat.

Detta tal finns också under kategorin ”Bröllop: Brudens väninna talar med rubriken Ett varmt tal med glimten i ögat, hållet av tärnan.

139kr

Utdrag ur mitten och slutet av talet:

[…]

Att vara tärna är faktiskt inte så glassigt som det låter, inte lika enkelt och flärdfullt som jag trodde. Det betydde inte bara att jag fick chansen att bära en vacker klänning och få håret fixat. En tärna ska tydligen även serva bruden under hela hennes bröllopsdag. Det var uppenbarligen ett kapitel i bröllopsboken som jag skumläste, med alltför stor betoning på ”skum”.

[…]

Den vackra och stämningsfulla vigseln som vi fick var med om tidigare i dag, överträffas enbart av det tjusiga brudparet som bokstavligen strålar tillsammans. Tack NN och NN [brudparet], både för att jag fick vara med här i dag, …

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Ett varmt tal – med glimten i ögat”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
stockholm, 2017