En stolt far till bruden håller ett varmt tal som lockar fram många leenden

Detta tal håller en varm ton som dessutom lockar fram många leenden.
 Detta tal innehåller 503 ord och tar 3 minuter och 20 sekunder att framföra.
3.3333333333333 av 5 baserat på 3 betyg
(3 kundbetyg )

Detta tal håller en varm ton som dessutom lockar fram många leenden. Det passar en man som inte brukar bli rörd på bröllop – förutom när hans ”lilla flicka” gifter sig. Det visar sig nämligen vara svårare än man kunde tro att hålla känslorna i styr när ens lilla flicka visar för sin far att hon har blivit stor.

Talet tar även upp att en trevligare make hade dottern inte kunnat få, inte ens om talaren själv hade valt honom. Talet avslutas med hur bra det känns att talaren får dela denna högtidsdag med alla kära gäster, som vid sidan av brudparet är de som gör festen.

Detta tal finns också under kategorin ”Brudens far talar till sin dotter med rubriken En stolt far håller ett varmt tal som lockar fram många leenden.

139kr

Utdrag ur början, mitten och slutet av talet:

[…] den stolthet och glädje som jag känner i denna stund, är till och med större än vad jag förväntade mig.

[…]

, tar detta vuxna steg tillsammans med en person du älskar och som uppenbarligen hyser de varmaste känslorna för dig. Att NN [brudgummen] dessutom är en trevlig person som är lätt att tycka om och umgås med, gör givetvis inte saken sämre. NN [bruden] hade inte kunnat få en bättre make ens om jag själv hade valt ut honom.

[…]

Och då känns det extra bra att få dela denna underbara stund med er, alla kära gäster. Tillsammans med det vackra brudparet är det ni som gör festen. [...]

Kundomdöme

3.3333333333333 av 5 stjärnor
3 omdömen

3 reviews for En stolt far till bruden håller ett varmt tal som lockar fram många leenden

Betygsätt talet

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
trollhättan, 2017