Till bruden från en stolt förälder. Ett roligt tal som berör

Till bruden från en stolt förälder. Ett roligt tal som berör

Detta tal är perfekt för att hållas av en förälder som är pratglad och vanligtvis inte har något emot att stå i centrum.
 Detta tal innehåller 439 ord och tar 2 minuter och 50 sekunder att framföra.

Detta tal är perfekt för att hållas av en förälder som är pratglad och vanligtvis inte har något emot att stå i centrum. Det är ett vackert tal som ingen kommer att glömma i första taget – det kommer att göra succé och få många att skratta. Och framförallt kommer din dotter att bli både rörd och stolt.

134kr

 • Utdrag
 • Omdöme (0)
 • Information
 • Om talskrivaren
 • Fler tal
Utdrag ur olika delar av talet:

”Jag är ingen talare” är en inledningsfras som många ovana talare använder sig av.

[...]

Som van talare vet jag vad gästerna, och framförallt brudparet, vill höra.

[…]

Anledningen till att en kvinna/man som jag ändå inte säger det som jag vet att jag borde säga, är för att jag inte finner några ord. När jag nu ser min dotter lyckligt nygift med den person som hon älskar mest...

[…]

, för jag anser att sådana ögonblick inte ska pratas bort, utan avnjutas. Därför skall jag strax sätta mig här på min plats och bara njuta resten av kvällen, av maten och tårtan, av alla vänners och släktingars glada miner.

[…]

Jag vill avsluta mitt tal med en önskan om hopp, både om att ert äktenskap håller i ur och skur och om att den här dagen blir som ni har önskat er.

[…]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Till bruden från en stolt förälder. Ett roligt tal som berör”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Ekerö, 2017

Information om talskrivaren

 • Kärlekens bojor

  Ett väldigt vackert tal om kärlekens bojor, ringarna, som är äktenskapets största bevis. Talet passar till alla bröllop. Det är ganska enkelt och kräver inte någon tidigare talvana. Några roliga vitsar kommer att locka till många skratt. Talaren bör tillhöra någon av brudparets familjer eller nära släkt.

  Ett litet utdrag ur talet:

  Ordet bröllop förknippas med fest, god mat och tårta, glada miner och skön stämning. Det är i alla fall så man som gäst ser på bröllopet […].

  […] För när festen är slut, när tårtan är uppäten och de glada gästerna en efter en börjar vandra hemåt, då återstår bara en sak, nämligen den stora prövningen som kallas äktenskap […].

  […] Det är det enda beviset för att det är just ni två. Det är kärlekens bojor, kärlekens tecken. Kom ihåg att ett äktenskap är en sak som sätter en ring på en kvinnas finger, och två under mannens ögon […].

  […] Ringen är evighetens symbol. Den har ingen början och inget slut, dess runda jämna form står för jämställdhet. Ni delar inte bara ringar, ni delar också ett liv […].

  […] Men i dag är det inte bara NN och NN som har förenats genom kärlekens bojor, vi är även två släkter som har förenats till en. Så jag vill passa på att välkomna både NN, hans familj, vänner och släkt till familjen NN […].

  134kr
 • Tack, mamma, för den jag är!

  Detta är ett meningsfullt och innehållsrikt hyllningstal till en mamma från dottern. Det innehåller en gnutta humor, men är i övrigt ganska allmänt och passar i stort sett till alla.

  134kr
 • Ett vackert och känslofullt tal som passar alla

  Detta är ett väldigt fint tal som passar till alla bröllop. Talet handlar om den magiska känslan när man gifter sig och om hur man ska bära sig åt för att hålla kvar denna länge. Detta är ett tal som skulle kunna bli en riktig klassiker och som garanterat blir en stor succé.

  134kr
 • Ett mycket annorlunda och skrattretande roligt tal från bästa vännen

  Detta är ett riktigt roligt tal som verkligen kommer att få folk att skratta. Talet är väldigt originellt, och skiljer sig från de traditionella kärlekstalen. Det är som klippt och skuret för bästa vännen, och man ska lämpligen vara en person som inte gärna håller tal men ändå har en humoristisk personlighet. Man måste vara villig att bjuda lite på sig själv och ha glimten i ögat – då kommer talet att bli en dundersuccé!

  134kr
You've just added this product to the cart: