Ett mycket annorlunda och skrattretande roligt tal från bästa vännen

Detta är ett riktigt roligt tal som verkligen kommer att få folk att skratta.
 Detta tal innehåller 456 ord och tar 2 minuter och 30 sekunder att framföra.
1.25 av 5 baserat på 4 betyg
(4 kundbetyg )

Detta är ett riktigt roligt tal som verkligen kommer att få folk att skratta. Talet är väldigt originellt, och skiljer sig från de traditionella kärlekstalen. Det är som klippt och skuret för bästa vännen, och man ska lämpligen vara en person som inte gärna håller tal men ändå har en humoristisk personlighet. Man måste vara villig att bjuda lite på sig själv och ha glimten i ögat – då kommer talet att bli en dundersuccé!

134kr

Utdrag ur olika delar av talet:

Istället för att fundera ut ett bra tal har jag ägnat dag och natt åt att fundera ut en bra ursäkt för att slippa. Ja, jag vet, jag är hemsk. Men bra ursäkter har jag aldrig varit särskilt bra på, det kan min gamla lärare intyga.

[...]

Det var allt från att väckarklockan var trasig till att jag varit hos tandläkaren, eller att mamma hade glömt att väcka mig, eller att väckarklockan var trasig, har jag sagt det? Ja, det var nog, i stort sett, alla ursäkter min idérika hjärna kunde komma på.

[...]

Ni skulle bara veta vad jag funderade på för ursäkter för att slippa hålla tal här idag.

[...]

Som sagt, ursäkter har aldrig varit min starka sida, och inte att hålla tal heller. I och för sig är det här min första gång, men det är garanterat också min sista. När jag väl hade insett mitt hopplösa läge var det bara att ta tjuren i hornen, och här står jag nu – nervös, svettig och skräckslagen, men med hedern i behåll.

[...]

Kundomdöme

1.25 av 5 stjärnor
4 omdömen
5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %

4 reviews for Ett mycket annorlunda och skrattretande roligt tal från bästa vännen

Betygsätt talet

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
jönköping, 2017