Ett vackert och känslofullt tal som passar alla

Detta är ett väldigt fint tal som passar till alla bröllop.
 Detta tal innehåller 328 ord och tar 1 minuter och 30 sekunder att framföra.

Detta är ett väldigt fint tal som passar till alla bröllop. Talet handlar om den magiska känslan när man gifter sig och om hur man ska bära sig åt för att hålla kvar denna länge. Detta är ett tal som skulle kunna bli en riktig klassiker och som garanterat blir en stor succé.

134kr

Utdrag ur olika delar av talet:

När jag ser er två tillsammans, när ni tittar på varandra, ler lite grann och ser så där mysigt nykära ut, då finns det bara ett ord som går att använda: ”magi”.

[…]

Den går inte att beskriva, den bara finns där och gör sig påmind då och då, som ett pirr i magen, ett lugn i sinnet och ett lyckorus i själen. Det här är en lycklig dag för mig och en ännu lyckligare dag för er, NN och NN, och jag är tacksam för att ni har valt att dela den här dagen och den här magin med mig.

[…]

Jag hoppas att ni lyckas hålla den magiska känslan levande länge, länge. I de stunder som känns svåra ska ni tänka på den här dagen och drömma er tillbaka till de där blickarna och leendena. Då ska ni se att magin alltid kommer att finnas kvar – i era hjärtan – och i mitt.

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Ett vackert och känslofullt tal som passar alla”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Solna, 2016