Den viktigaste resan

Den viktigaste resan

Detta är ett varmt och stämningsfullt bröllopstal med en gnutta humor som passar att hållas av en stolt far till en dotter som älskar att resa och som kanske har hittat en make från en annan kultur.
 Detta tal innehåller 437 ord och tar 2 minuter och 15 sekunder att framföra.

Detta är ett varmt och stämningsfullt bröllopstal med en gnutta humor som passar att hållas av en stolt far till en dotter som älskar att resa och som kanske har hittat en make från en annan kultur.

Äktenskapet liknas vid en resa och på slutet avslöjar talaren vilken resa som just denna dag känns viktigast för honom.

129kr

Utdrag ur början av talet:

[...]

Att du, NN, tycker om att resa, tror jag att de flesta av oss känner till. Du har alltid velat se dig om i världen. Och nu väntar ännu en resa: äktenskapet. Som förälder kan jag förstås inte låta bli att komma med en del goda råd som du kan ta med dig på färden. Du vet väl att ett bra äktenskap är som en lyckad charterresa? Man känner sig trygg och omhändertagen samtidigt som man ständigt upptäcker nya saker på platser som man trodde redan var utforskade.

[...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Den viktigaste resan”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
falun, 2017

Information om talskrivaren

 • Ett riktigt hundliv. Humoristiskt tal till hundvännerna

  Detta är ett tal med humor och värme för brudparet med hundar som stort intresse. Det passar särskilt bra att framföras med glimten i ögat av manlig vän eller släkting. Brudgummens framtida liv jämförs med den tillgivna hundens.

  139kr
 • Sommarlovskokongen

  Detta varma och inspirerande tal passar att hållas av rektor eller klassföreståndare på högstadiet eller gymnasiet. Eleverna får goda råd på vägen om hur man undviker stress i vardagen och blir mer effektiv. Nyttan av vila och återhämtning betonas.

  119kr
 • Livet är en fjäril

  Vi har samlats här för att ta farväl av NN. Sorgen känns tung att bära en dag som denna och våra hjärtan dignar under bördan. Den största gåvan av alla är livet och vi lämnar det inte frivilligt ifrån oss, särskilt inte när det hör till våra nära och kära. Livet är vackert och ömtåligt, likt den spröda och förgängliga skönheten hos en fjäril. Hur gärna skulle vi inte vilja behålla det för alltid?

  Har ni någon gång försökt att fånga en fjäril och hålla den kvar i er hand?

  129kr
 • Trestegsmetoden för ett fantastiskt nytt år!

  Detta är ett vackert och inspirerande nyårstal som passar att hållas i både stora och små sällskap, gärna under nyårsmiddagen eller någon timme innan tolvslaget. Talaren berättar i mycket uppmuntrande ordalag om hur man i tre steg kan få ett härligt nytt år.

  109kr
You've just added this product to the cart: