En oemotståndlig kille med klös

En oemotståndlig kille med klös

Det här är ett humoristiskt tal till den brudgum vars brud är ägare till en eller flera katter och älskar dessa ädla djur.
 Detta tal innehåller 459 ord och tar 3 minuter och 40 sekunder att framföra.

Det här är ett humoristiskt tal till den brudgum vars brud är ägare till en eller flera katter och älskar dessa ädla djur. Talet kan hållas av vän eller släkting med glimten i ögat. Temat är att brudgummen bör sträva efter att efterlikna kattens goda egenskaper och att hans karaktär faktiskt ibland kan överträffa kattens.

99kr

Nedan följer utdrag ur olika delar av talet:

[...]

Katter sägs vara renliga och snygga djur. Kan du säga detsamma om dig själv? Se till att du i fortsättningen alltid ser lika stilig ut som du gör här idag, och inte, som en hund, förfaller till dreglande okunnighet om stil och elegans.

[...]

Katter är de ädlaste av djur, och du får aldrig ens antyda något annat, såvitt hemfriden är dig kär. Men påminn din fru om att du faktiskt aldrig hostar upp hårbollar och annat obehagligt på vardagsrumsmattan.

[...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “En oemotståndlig kille med klös”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Information om talskrivaren

 • Trestegsmetoden för ett fantastiskt nytt år!

  Detta är ett vackert och inspirerande nyårstal som passar att hållas i både stora och små sällskap, gärna under nyårsmiddagen eller någon timme innan tolvslaget. Talaren berättar i mycket uppmuntrande ordalag om hur man i tre steg kan få ett härligt nytt år.

  109kr
 • 100 000 ljusår

  Det här är ett humoristiskt och uppmuntrande tal inför sommarlovet som kan hållas av rektor eller klassföreståndare på högstadiet. Talet lämpar sig också på skolor där det ibland kan vara oroligt.

  129kr
 • En mycket ovanlig dag

  Talet kan hållas av släkting eller vän till det brudpar som härstammar från olika länder / kulturer. Det genomgående temat är talarens glädje över parets förening, som liknas vid goda nyheter i en värld där sådana är efterlängtade.

  119kr
 • Ålderskonspirationen

  Detta är ett lättsamt och humoristiskt tal som bör framföras med glimten i ögat, av vän eller släkting, ung som gammal. Talet passar särskilt bra om jubilaren är känd för att ha en sund livsföring med nyttig kost och motion.

  109kr
You've just added this product to the cart: