Hole-in-one

Detta tal riktar sig till det brudpar som har golfen som gemensamt intresse.
 Detta tal innehåller 448 ord och tar 3 minuter och 15 sekunder att framföra.

Detta tal riktar sig till det brudpar som har golfen som gemensamt intresse. Det kan med fördel hållas även av den som inte är insatt i sporten och inför dito församling. Talet innehåller ingen svårförstådd terminologi och har en humoristisk och varm ton.

119kr

 • Utdrag
 • Omdöme (0)
 • Information
 • Om talskrivaren
 • Fler tal
Nedan följer utdrag ur talet:

[...]

Ett bra äktenskap kan faktiskt liknas vid en bra golfrunda. Tänk er att ni står där redo att slå dagens första slag. Vi kan likna det vid att ni står inför ett viktigt beslut i livet.

[...]

Nu består ju inte livet enbart av stora, viktiga beslut, utan för det mesta går vardagen på ren rutin. Ni golfälskare har då den fördelen att ni är bra på att vandra runt i utstakade banor. Ni tycks dessutom njuta av det.

[...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Hole-in-one”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Alvesta, 2016

Information om talskrivaren

 • Trestegsmetoden för ett fantastiskt nytt år!

  Detta är ett vackert och inspirerande nyårstal som passar att hållas i både stora och små sällskap, gärna under nyårsmiddagen eller någon timme innan tolvslaget. Talaren berättar i mycket uppmuntrande ordalag om hur man i tre steg kan få ett härligt nytt år.

  109kr
 • 100 000 ljusår

  Det här är ett humoristiskt och uppmuntrande tal inför sommarlovet som kan hållas av rektor eller klassföreståndare på högstadiet. Talet lämpar sig också på skolor där det ibland kan vara oroligt.

  129kr
 • En oemotståndlig kille med klös

  Det här är ett humoristiskt tal till den brudgum vars brud är ägare till en eller flera katter och älskar dessa ädla djur. Talet kan hållas av vän eller släkting med glimten i ögat. Temat är att brudgummen bör sträva efter att efterlikna kattens goda egenskaper och att hans karaktär faktiskt ibland kan överträffa kattens.

  99kr
 • Ålderskonspirationen

  Detta är ett lättsamt och humoristiskt tal som bör framföras med glimten i ögat, av vän eller släkting, ung som gammal. Talet passar särskilt bra om jubilaren är känd för att ha en sund livsföring med nyttig kost och motion.

  109kr
You've just added this product to the cart: