En hyllning till livet

Ett tal som hyllar den mänskliga kunskapen och förmågan att behålla liv, och som poängterar människors möjligheter att förändra och skapa en bättre värld.
 Detta tal innehåller 433 ord och tar 3 minuter och 0 sekunder att framföra.

Ett tal som hyllar den mänskliga kunskapen och förmågan att behålla liv, och som poängterar människors möjligheter att förändra och skapa en bättre värld. Talet kan hållas i religiösa sammanhang, till exempel vid en predikan.

139kr

Nedan följer inledningen.

Allt vi ser omkring oss är Guds verk. Meningen med det vi ser ter sig ibland obegriplig. Jag tänker då främst på det sorgliga och ledsamma som vi ofta möter på olika vis i vår vardag, i verkligheten och genom media. Vad tänkte Gud att vi skulle göra med det? Har han så stor tilltro till vår förmåga att göra gott, att han lämnade det svåra till oss att förändra? Vad gör vi i så fall för att förändra det och verkligen göra gott?

Jag som har skrivit denna text förväntar mig inte att du läser upp den eller använder den bokstavligt. Det är inte min mening eller ens önskan. Vi inom www.talskrivarna.com skapar bara den här typen av texter som ett slags inspirationskälla till dig varför du inte ens behöver citera mig eller ange oss som källa, Vi hoppas på att vi har gett dig verbal inspiration och att du återkommer till oss.

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “En hyllning till livet”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Strängnäs, 2015