Ett uppmuntrande tal från chefen under extra krävande arbetsperioder

Detta positiva tal är skrivet så att det både kan hållas muntligt och e-postas till de anställda.
 Detta tal innehåller 288 ord och tar 1 minuter och 50 sekunder att framföra.

Detta positiva tal är skrivet så att det både kan hållas muntligt och e-postas till de anställda. Talet uppmuntrar och inspirerar medarbetarna under en extra tuff – men tidsmässigt begränsad – arbetsperiod. Det kan exempelvis vara under rapporteringstider, inför en deadline eller när försäljningspressen/arbetsbördan är extra stor.

I talet lyfter chefen fram att varje medarbetares uppdrag och prestation är viktig samt att det gäller att fokusera på uppgiften och inte bara luta sig tillbaka mot att gruppen klarat liknande situationer tidigare. Vidare uppmuntrar han/hon kollegorna att peppa och hjälpa varandra vilket bidrar till att arbetet blir både lättare och roligare.

139kr

Utdrag ur talet:

[...]

Kraven på oss är höga, både från kunderna/ledningen/leverantörerna och från oss själva. Det är enkelt att säga att vi har gjort det förut och att vi därför fixar det igen, men vi vet alla att tidigare meriter inte gör att själva arbetet går av sig självt. Visst, vi har erfarenheten i ryggen, men vi har fortfarande utmaningar framför oss.

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Ett uppmuntrande tal från chefen under extra krävande arbetsperioder”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.