Att vända en allvarlig situation till en framgång

Detta är ett peppande och inspirerande tal tänkt att hållas när det verkligen är dags att ta tag i en allvarlig situation och vända den till en framgång.
 Detta tal innehåller 435 ord och tar 3 minuter och 0 sekunder att framföra.

Detta är ett peppande och inspirerande tal tänkt att hållas när det verkligen är dags att ta tag i en allvarlig situation och vända den till en framgång. Talet kan hållas av exempelvis en chef eller projektledare, till medarbetare, underchefer eller liknande. Exempel på passande situationer är när ett projekt håller på att misslyckas, när de uppsatta målen är ordentligt eftersatta eller när försäljningen är under all kritik. Denna typ av tal får bäst effekt om det övas in ordentligt – vilket kan vara väl investerad tid.

För att skapa en starkare laganda och visa på seriositeten i talet använder talaren den första fjärdedelen till att beskriva att situationen är riktigt allvarlig. Detta är något som åhörarna redan vet. Därefter övergår talet successivt till att bli allt mer peppande och motiverande för att få medarbetarna att ta fram det extra som krävs för att vända det tuffa läget till en framgång. Talaren menar att företaget/avdelningen har den viktigaste parametern, nämligen de rätta medarbetarna. Det som nu behöver lyftas fram är den rätta inställningen. Vissa paralleller dras till idrottsutövares vinnarinställning.

149kr

Utdrag ur talets inledning och slut:

[...]

Det läge som vi nu befinner oss i är inte bra, det är inte okej, det är faktiskt helt oacceptabelt. Det är bara att konstatera att vi inte har skött detta särskilt snyggt. Självklart finns det faktorer som vi inte kan påverka som spelar in,

[...]

Istället ser de sig själva klara höjden med gott om luft till ribban. Det är precis så som vi också ska göra. Allt handlar inte om inställning, men mycket! Jag säger inte att det blir varken enkelt eller lätt,

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Att vända en allvarlig situation till en framgång”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Västerås, 2017