Din smärta tog slut och samtidigt började vår

Din smärta tog slut och samtidigt började vår

Ett personligt och kärleksfullt tal till en make och far som gått bort i sjukdom.
 Detta tal innehåller 343 ord och tar 2 minuter och 15 sekunder att framföra.

Ett personligt och kärleksfullt tal till en make och far som gått bort i sjukdom. Talaren uttrycker sin sorg och förtvivlan men också sin tacksamhet över det gemensamma liv paret har haft tillsammans.Här följer talets första och sista stycke:Vi satt och höll din hand. Du sa att du inte var rädd. Din smärta tog slut och samtidigt började vår.[…]Du kommer alltid att leva i våra hjärtan och finnas med oss varje dag, varje timma, varje minut. Vår kärlek till dig är gränslös, och så kan inte heller döden skilja oss åt. Du kommer för alltid att vara en del av oss.

129kr

Här följer talets första och sista stycke:Vi satt och höll din hand. Du sa att du inte var rädd. Din smärta tog slut och samtidigt började vår.[...]Du kommer alltid att leva i våra hjärtan och finnas med oss varje dag, varje timma, varje minut. Vår kärlek till dig är gränslös, och så kan inte heller döden skilja oss åt. Du kommer för alltid att vara en del av oss.

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Din smärta tog slut och samtidigt började vår”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Österskär, 2016

Information om talskrivaren

 • Stolt förälder talar på studenten

  Ett varmt tal med glimten i ögat från en mamma eller pappa till son eller dotter som tar studenten. Talet passar den duktige men nöjeslystna studenten med kärleksfulla föräldrar som stundtals lägger sig i för mycket. Här följer utdrag ur talet:Allra käraste vännen,Som du har längtat efter denna frihetens dag. Slut på lektioner att passa, krävande lärare och läxor att göra. Och slut på föräldrarnas tjat. Trodde du ja![…]Du har klarat skolan med bravur, och vi är så stolta över dig.[…]Jag oroar mig för den dag du flyttar hemifrån och lämnar pappa/mamma och mig ensamma. För vad ska vi göra på lördagskvällarna när vi inte längre behöver vaka över dig?

  129kr
 • Vilken lycka, vilken mardröm

  Ett tal från en mamma som är orolig men samtidigt minns den underbara känslan av att ha blivit vuxen och kunnat flytta hemifrån. Talet är varmt och kärleksfullt med både humor och råd på vägen och riktar sig till en student som har klarat skolan bra och har alla förutättningar för att klara sig bra på sin väg ut i livet. Här följer utdrag ur talet:Den här dagen är varje mors både lycka och mardröm. Jag känner en outsäglig stolthet när jag ser på dig och på vad du har åstadkommit.[…]Vuxenlivet är inte lätt, som jag har sagt dig många gånger förut. Men nu ska jag berätta hela sanningen. Det är också alldeles, alldeles underbart![…]Man kan komma hem sent på natten utan att oroa sig för att ljuset är tänt i köket där mamma sitter och väntar, iklädd en bister min.[…]Skapa dig det liv du helst vill leva. Jag vet att du kan uppnå allt du sätter dig för.[…]

  129kr
 • Käraste lillflicka

  Det här är ett tal från en mor till yngsta dottern. Talet är varmt och kärleksfullt, men skojar samtidigt lite med de stormiga bråk som modern och dottern hade under tonårstiden. Passar den snälla men tuffa dottern som går sin egen väg. Här följer utdrag ur talet:Du är den sista att lämna familjen och kanske också den svåraste för mig att släppa taget om. Vi har alltid haft ett speciellt band mellan oss. Som yngst i barnaskaran är du speciell för mig. Du är min minsting och jag älskar dig för att du är du.[…]Du är omtyckt men också respekterad. Dig sätter man sig inte på i första taget! Du har integritet, intelligens och stundtals ett hett temperament.[…]

  129kr
 • Klokhet går i arv

  Ett varmt och kärleksfullt tal från en mormor, morfar, farmor eller farfar. Talets tema är visdom och talaren delar med sig av sin livserfarenhet samtidigt som hon eller han skojar lite med sitt barnbarn. Talet passar en kärleksfull person som har en nära relation till sitt barnbarn. Här följer utdrag ur talet:Jag är så stolt idag, när jag ser dig i den vita dräkten och med huvudet högt.[…]Dock är jag inte förvånad eftersom klokhet så uppenbart går i arv. Men än har du långt kvar innan du når min visdom.[…]Livet är inte lätt att leva, men man kan ha mycket roligt under tiden. Glöm inte vem som sa det till dig.

  129kr
You've just added this product to the cart: