Jul – strålande jul

Detta tal håller en varm ton och passar att hållas av en lärare eller en rektor till elever i årskurs sex och uppåt (inklusive gymnasiet och komvux).
 Detta tal innehåller 334 ord och tar 2 minuter och 5 sekunder att framföra.

Detta tal håller en varm ton och passar att hållas av en lärare eller en rektor till elever i årskurs sex och uppåt inklusive gymnasiet och komvux). Det lämpar sig även för skolans personal. Talet handlar om det viktiga med att fylla på sin energi när man är ledig. Att göra minst en rolig sak under jullovet – bara för dess nöjes skull.

Talet uppmuntrar sina åhörare att göra jullovet till återhämtningens tid, att ladda sina batterier genom att göra något man tycker om, för att sedan vara härligt energifylld när vårterminen startar.

119kr

Utdrag ur början och mitten av talet:

Efter en termin fylld av studier/undervisning, nya kunskaper och erfarenheter, och kanske även nya vänner/kollegor, är det nu tid för lugn, ro och återhämtning.

[…]

Jag hoppas att ni tar chansen och verkligen gör julen till en strålande jul, att ni får ett skönt och mysigt jullov och att ni fyller på era kraftreserver genom att passa på att göra sådant ni tycker om.

[…]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Jul – strålande jul”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Örebro, 2016