Utsökt smak går onekligen i arv

Utsökt smak går onekligen i arv

Detta är ett tal för den som inte vill hålla ett långt anförande, men som gärna vill gratulera sin son och hans brud, samt uttrycka sin glädje över giftermålet genom några värmande och underhållande ord.
 Detta tal innehåller 353 ord och tar 2 minuter och 20 sekunder att framföra.
3.6666666666667 av 5 baserat på 6 betyg
(6 kundbetyg )

Detta är ett tal för den som inte vill hålla ett långt anförande, men som gärna vill gratulera sin son och hans brud, samt uttrycka sin glädje över giftermålet genom några värmande och underhållande ord.

Talet är kort och kärnfullt och förmedlar hur stolt fadern och eventuellt även modern) är över att se sin son göra ett sådant bra val. Paralleller dras till att även fadern gjorde ett lika bra val själv en gång i tiden, då han valde brudgummens mor. Talet passar oberoende om brudgummens föräldrar är/har varit gifta, eller inte.

Bruden kom snabbt in i brudgummens familj, och var redan från början en naturlig del av densamma.

Detta tal finns också under kategorin Bröllop: Brudens förälder/svärförälder talar samt ”En far eller mor talar till brudparet”.

119kr

Utdrag ur olika delar av talet:

[…]

I ett tal som detta passar det naturligtvis bra att välkomna bruden in i familjen. Fast jag måste nog erkänna att jag har lite svårt för just den delen. NN (bruden) kom nämligen så pass bra in i vår familj redan från början, att det där med välkomnandet in i släkten sedan länge är överstökat.

[…]

Ett som jag speciellt slås av i dag, är vår gemensamma förmåga att lyckas hitta den vackraste bruden. Vi har helt enkelt samma utsökta smak när det gäller att välja kvinnan i livet.

[…]

Kundomdöme

3.6666666666667 av 5 stjärnor
6 omdömen

6 reviews for Utsökt smak går onekligen i arv

  Betygsätt talet

  Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

  Såldes senast till:
  Dragsvik, 2017

  Information om talskrivaren

  • Talskrivarens namn: Karin Eckemark
  • Talskrivare: Karin Eckemark
  • Adress:
  • 3.68 3.68 betyg av 19 recensioner
  • Tredje gången gillt!

   Detta tal passar att hållas av en person som är yngst i sin egen syskonskara. Dopbarnet har två äldre syskon, och därmed är även han/hon yngsta barnet.Talaren poängterar fördelarna…

   139kr
  • Detta lilla enkla, men dock så starka ord: TACK!

   Detta tal utgår från ordet ”tack”, där varje bokstav i ordet är begynnelsebokstav för var sin beskrivande del av middagen. Förutom att själva anrättningen av middagen ges beröm, tackas…

   129kr
  • Du och jag, NN

   Tal hållet utav gudmor, gudfar eller fadder till sitt nya gudbarn/fadderbarn. Talet är kärleksfullt, med en humoristisk ton, och handlar om det speciella band som talaren hoppas ska finnas…

   149kr
  • Utsökt smak går onekligen i arv

   Detta är ett tal för brudens mor som inte vill hålla ett långt anförande, men som gärna vill gratulera sin dotter och hennes make, samt framföra sin glädje över…

   119kr
  You've just added this product to the cart: