Livets mirakel

Detta tal passar att hållas av en person som har fått ett syskonbarn och vill uttrycka sin glädje över det, samt välkomna barnet till världen.
 Detta tal innehåller 480 ord och tar 3 minuter och 0 sekunder att framföra.

Detta tal passar att hållas av en person som har fått ett syskonbarn och vill uttrycka sin glädje över det, samt välkomna barnet till världen. Talet passar oberoende av om talaren har syskonbarn sedan tidigare. Det spelar heller ingen roll vilket kön talaren eller barnet tillhör. Talet innehåller mycket värme och kärlek, men även några humoristiska inslag. Det berör lyssnaren, utan att bli för tungt.

Talaren förmedlar att det inte är vad barnet väljer att göra, utan hur han/hon är, som är det viktiga – talaren älskar sitt syskonbarn precis som han/hon är. Talet avslutas med att talaren berättar hur mycket syskonbarnet redan betyder, samt att talaren vill vara ett stöd för barnet.

Detta tal finns även som doptal hållet av barnets mor- eller farförälder med samma titel och i samma kategori som detta tal.

139kr

Utdrag ur början och slutet av talet:

[…]

Tänk att det lilla knytet som låg i min systers/svägerskas mage, kom ut och visade sig vara en alldeles underbar varelse. Det är antagligen detta som kallas för livets mirakel, eller vad tror ni?

[…]

Innan jag avslutar vill jag uttrycka hur stolt jag är över att vara din moster/morbror/faster/farbror, NN [barnet]. Du är redan en källa till glädje i mitt liv, vilket jag är övertygad om att du kommer att fortsätta att vara. Jag hoppas att jag, på liknande vis, kan vara en källa till glädje för dig.

[…]

Vi/jag vill vara ditt stöd i livet.

[…]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Livets mirakel”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
stockholm, 2015