Hatten av för doktor NN!

Detta tal passar att hållas av en förälder som själv inte har forskat.
 Detta tal innehåller 411 ord och tar 2 minuter och 50 sekunder att framföra.

Detta tal passar att hållas av en förälder som själv inte har forskat. Det var länge sedan dottern/sonen gick om när det gäller akademiska kunskaper. Talaren har försökt att förstå och sätta sig in i dotterns/sonens forskning, men har haft svårt att få ett ordentligt grepp om ämnet.

Att någon doktorerar känns lite främmande, och är inget som du som håller detta tal har kommit i direkt kontakt med tidigare. Trots att du känner dig vilsen inom området vill du gärna förmedla till din dotter/son hur stolt och imponerad du är över hennes/hans prestationer samt gratulera henne/honom på denna stora dag.

149kr

Utdrag ur början och slutet av talet:

[…]

Jag är mycket stolt över min dotter/son, trots att jag inte riktigt har förstått vad forskningen (verkligen handlar om)/(ska leda till i praktiken). Jodå, NN [disputanden] har försökt flera gånger att förklara för oss/mig när vi/jag återigen har frågat: ”Vad är det du forskar om nu igen?”

[…]

Det är förmodligen forskning man syftar på när man talar om dubbelarbete. För om inte din arbetsbörda de senaste åren har varit i det dubbla laget, måste heltidstjänster betraktas som deltid. Grattis till avlagd doktorsexamen!

Till sist: Hatten av för doktor NN!

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Hatten av för doktor NN!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Virsbo, 2017