Den goda fen

I detta tal vill den nyblivna faddern/gudmodern förmedla till föräldrarna att det är ett hedersuppdrag som hon tagit på sig med en självklar glädje
 Detta tal innehåller 278 ord och tar 1 minuter och 50 sekunder att framföra.

I detta tal vill den nyblivna faddern/gudmodern förmedla till föräldrarna att det är ett hedersuppdrag som hon tagit på sig med en självklar glädje, men att hon också har funderat över uppdraget, förstått ansvaret och att hon är seriös i sin nya roll.

Talaren – som är en släkting eller en nära vän till föräldrarna – beskriver att hon vill bli barnets goda fe. Hon vill hjälpa barnet att nå sina drömmar, få barnet att känna att hon finns till för henne/honom i ur och skur och att hon verkligen vill barnet allt gott.

Talet är seriöst – men samtidigt lättsamt, lagom kort – men också kärnfullt. Det kan även beskrivas som uppriktigt och tryggt. Med andra ord är det ett tal som föräldrarna bör bli glada och tacksamma över att höra

 

149kr

Talets slut:

[...]

NN och NN barnets föräldrar; jag hoppas att ni känner att jag inte säger det här av ren spontanitet, utan att jag faktiskt har funderat en hel del över det. Jag vill på allvar vara en del av NN:s liv och jag hoppas verkligen att hon/han också kommer att vilja vara en del av mitt.

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Den goda fen”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Avesta, 2016