Brudparets blomstrande framtid!

Talet bör hållas av brudens föräldrar.
 Detta tal innehåller 744 ord och tar 4 minuter och 90 sekunder att framföra.

Talet bör hållas av brudens föräldrar. Merparten av talet riktas till bruden, som liknas vid en vacker ros. En mindre del viks åt både brud och brudgum. De tilltalas i en vacker, men också stundtals lätt humoristisk, ton.

Visa varukorg

149kr

Nedan följer utdrag ur olika delar:

[…]

Vårt lilla frö, NN, var en gång ett riktigt härligt, livligt litet busfrö. Du satt aldrig still utan sprattlade som fisken i vattnet av livsglädje.

[…]

Vi är självklart medvetna om att du på denna bröllopsdag är på väg att hitta ”ny jord” där du kan slå ner dina rötter och så att säga odla din egen tillvaro.

[…]

Det finns ett känt talesätt som lyder: ”Livet är ingen dans på rosor.” Men eftersom jag nu i detta tal har jämfört dig, NN, med den vackraste rosen, måste jag protestera mot detta klassiska uttryck och säga: livet kan visst vara en dans på rosor!

[…]

Vi hoppas på att han med varm och kärleksfull hand ser till att där så småningom skapas ”nya skott på stammen", "nya små rosenknoppar”

[…]

att din utvalde man har precis den sortens ”gröna fingrar” som krävs för att du ska blomstra genom livet, som människa på alla plan.

[…]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Brudparets blomstrande framtid!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Sundsvall, 2015

Information om talskrivaren

 • Hjerteligt velkommen allesammen

  En tale, hvor ordene ”hjerteligt velkommen” virkelig danner den perfekte ramme. En enkelt indledende tale med varme og humor.

  Tekstuddrag:

  […]

  På en dag som denne, et bryllup mellem Brudgommens navn og Brudens…

  119kr
 • Det gör o-ooont!

  Talet anspelar på hur det kan göra ont i livet på positiva och negativa sätt. Talet är en humoristisk hyllning till äktenskapet. Detta tal finns också under kategorin En nära…

  119kr
 • Att fylla 30 – enbart en fördel

  Ett tal som bör hållas av en person med samma ålder och kön som jubilaren. Talet är till en mansperson som blir 30, och lämpar sig bäst om huvudpersonen har…

  129kr
 • Husk huskelisten alle brudepar bør have!

  En tale med både humor og budskab. En tale alle brudepar kan have gavn af. Kan fremføres af hvem som helst. Talens tema handler om forskellige situationer, som alle mennesker…

  139kr
 • Det gör o-ooont!

  Talet anspelar på hur det kan göra ont i livet på positiva och negativa sätt, och är en humoristisk hyllning till äktenskapet. Detta tal finns också med samma rubrik under…

  119kr
 • Kärlek och teknik

  Talet är humoristiskt, avsett för film– och teknikintresserad kille. Talet förklarar varför funktionsknapparna på en dvd-spelare, video eller liknande hade varit ett perfekt verktyg i äktenskapet.

  129kr