Utsökt smak går onekligen i arv

Detta är ett tal för den som inte vill hålla ett långt anförande, men som gärna vill gratulera sin son/dotter och (hans brud)/(hennes make), samt framföra sin glädje över giftermålet med några värmande och underhållande ord.
 Detta tal innehåller 353 ord och tar 2 minuter och 20 sekunder att framföra.
5 av 5 baserat på 2 betyg
(2 kundbetyg )

Detta är ett tal för den som inte vill hålla ett långt anförande, men som gärna vill gratulera sin son/dotter och hans brud)/hennes make; samt framföra sin glädje över giftermålet med några värmande och underhållande ord.

Talet är kort och kärnfullt, och passar antingen brudgummens far eller brudens mor. Talet förmedlar hur stolt fadern/modern är över att se sin son/dotter göra ett sådant bra val. Paralleller dras till att även fadern/modern gjorde ett lika bra val själv en gång i tiden, då han/hon valde brudgummens mor)/brudens far). Talet passar oberoende om brudgummens/brudens föräldrar är/har varit) gifta eller inte.

Svärdottern/svärsonen kom snabbt in i brudgummens/brudens familj, och var redan från början en naturlig del av densamma.

Detta tal finns också under kategorin Bröllop: Brudgummens far talar till sin son samt ”Bröllop: Brudens förälder/svärförälder talar”.

119kr

Utdrag ur olika delar av talet:

[…]

I ett tal som detta passar det naturligtvis bra att välkomna bruden/brudgummen in i familjen. Jag måste dock medge att jag har lite svårt för just den delen. NN [bruden/brudgummen] kom nämligen så pass bra in i vår familj redan från början, att det där med välkomnandet in i släkten sedan länge är överstökat.

[…]

Ett som jag speciellt slås av i dag, är vår ömsesidiga förmåga att lyckas hitta den (vackraste bruden)/(stiligaste mannen). Vi har helt enkelt samma utsökta smak när det gäller att välja kvinnan/mannen i livet.

[…]

Kundomdöme

5 av 5 stjärnor
2 omdömen
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

2 reviews for Utsökt smak går onekligen i arv

Betygsätt talet

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Östersund, 2016