Upp med händerna, bruden!

Upp med händerna, bruden!

Talets inledning får definitivt både bruden och gästerna att vakna! Därefter står ringen och dess symbolik i centrum.
 Detta tal innehåller 379 ord och tar 2 minuter och 15 sekunder att framföra.

Talets inledning får definitivt både bruden och gästerna att vakna! Därefter står ringen och dess symbolik i centrum. Vissa partier av talet är byggda kring frasen my precious ur filmen Sagan om ringen”.

Talet är lämpligt att hållas av brudens väninna eller brudens bror/syster. Detta tal finns också med samma rubrik under kategorin Brudens väninna talar.

139kr

Nedan följer utdrag ur olika delar:

[…]

I filmen "Sagan om ringen" är ringen förbunden med ondskan. Så är det inte i er saga! Min kära syster/väninna, "my precious": ringarna som ni har utväxlat i dag är förbundna med kärlek, värme och gemenskap.

[…]

Visserligen sägs det också, att den första nivån i äktenskapet är ringen på kvinnans finger, medan den andra nivån är ringar under bådas ögon allteftersom åren går. Men teoretiskt sett…

[…]

Talet är nu slut – man kan säga att ringen är sluten…

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Upp med händerna, bruden!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Höör, 2016

Information om talskrivaren

 • Husk huskelisten alle brudepar bør have!

  En tale med både humor og budskab. En tale alle brudepar kan have gavn af. Kan fremføres af hvem som helst. Talens tema handler om forskellige situationer, som alle mennesker kan genkende uafhængig af alder, køn eller karrierevalg.

  Tekstuddrag:

  […]

  Husk at elske hinanden. Også i nøden, ikke kun af lyst.

  […]

  Husk at hvis bjerget af opvask spreder sig som en epidimi, så er det ikke blevet til ved et trylleslag og det forsvinder heller ikke ved et sådant.

  […]

  Husk at et håndklæde kastet på gulvet, ikke behøver betyde indledningen til et ”borgerkrig”.

  […]

  Husk at hvis det hvide vasketøj pludseligt ligner Den lyserøde panter, så skal man minde sig selv om at små fejl sker. Husk at tilgive.

  […]

  Brudeparret vi for altid vil huske:

  […]

  139kr
 • Gillette-the-best-a-man-can-get?

  Är du en best man med den rätta glimten i ögat? Då är detta talet för dig! Det här är ett mycket skämtsamt tal, där marskalken driver med brudparet samt avlivar myten om att Gillette är det bästa en man kan få. Talarens framtoning är mycket humoristisk, eftersom han i en skojig ton får det att framstå som att rollen som best man bara tas av män med stora egon. Under talet lyckas talaren bland annat uppnå att brudparet säger ”nej” – men inte till varandra!

  124kr
 • T för tomten, den mest geniala affärsstrategen genom tiderna!

  Vad vill just du säga till din personal på årets julavslutning? Vad förväntar sig din personal att höra? Måhända har de hört frasen ”tack för året som gått” ett flertal gånger förut! Om du är chef på ett större eller mindre företag, eller om företaget är nystartat eller väletablerat, spelar ingen roll, detta tal fungerar i alla lägen. Detta är talet där han med stort T, dvs. Tomten, är en central del. Plötsligt inser man varför företagsvärlden har mycket att lära av Tomten …

  Vad uppnår du med detta tal? Jo, du får möjlighet att tacka personalen och visa din uppskattning för deras insatser under året som gått. Talet appellerar till att skapa en lättsam stämning även om det tar upp fakta som t. ex arbetstidsförkortning, effektivitet, marknadsföring med mera. I talet ingår även ett kort avsnitt om affärsbegreppet ”top of mind”. Om detta känns obekant kan det självklart utelämnas utan att talets rytm förstörs.

  149kr
 • Hjärtat – så mycket mera än bara en muskel!

  Kärleken är mångfacetterad och bör vårdas aktsamt. Men när kan man som förälder förmedla detta utan att det låter för pretentiöst? Jo, när dottern i familjen ska gifta sig!

  Detta är ett kärleksfullt tal som ska hållas av brudens mamma eller pappa även om både bruden och brudgummen tilltalas). Talets tema är en kombination mellan fakta om hjärtat och om hur äkta kärlek är få förunnad. Hjärtat och kärleken är två begrepp som hör lika naturligt ihop som brudparet självt.

  Talet finns också under kategorin ”Brudens far talar till sin dotter”.

  139kr
You've just added this product to the cart: