Gillette-the-best-a-man-can-get?

Är du en best man med den rätta glimten i ögat? Då är detta talet för dig! Det här är ett mycket skämtsamt tal, där marskalken driver med brudparet samt avlivar myten om att Gillette är det bästa en man kan få.
 Detta tal innehåller 393 ord och tar 2 minuter och 20 sekunder att framföra.

Är du en best man med den rätta glimten i ögat? Då är detta talet för dig! Det här är ett mycket skämtsamt tal, där marskalken driver med brudparet samt avlivar myten om att Gillette är det bästa en man kan få. Talarens framtoning är mycket humoristisk, eftersom han i en skojig ton får det att framstå som att rollen som best man bara tas av män med stora egon. Under talet lyckas talaren bland annat uppnå att brudparet säger ”nej” – men inte till varandra!

124kr

Utdrag ur talet:

Gillette använder sig av sin slogan: the-best-a-man-can-get. Mitt kära brudpar, ni ska nu bevisa att reklamjätten har fel. Jag ber er att föreställa er att jag är iförd prästdräkt med därtill hörande vit prästkrage. Detta för att ni ska få den rätta känslan inför frågan som jag först riktar till brudgummen och därefter till bruden.

[Nedanstående bör uttalas i en mässlik ton som prästen använder i kyrkan]

Jag tillfrågar dig nu, NN (brudgummen; med tanke på denna dag i kärlekens tecken: är Gillette the-best-a-man-can-get?

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Gillette-the-best-a-man-can-get?”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.