Gillette-the-best-a-man-can-get?

Gillette-the-best-a-man-can-get?

Är du en best man med den rätta glimten i ögat? Då är detta talet för dig! Det här är ett mycket skämtsamt tal, där marskalken driver med brudparet samt avlivar myten om att Gillette är det bästa en man kan få.
 Detta tal innehåller 393 ord och tar 2 minuter och 20 sekunder att framföra.

Är du en best man med den rätta glimten i ögat? Då är detta talet för dig! Det här är ett mycket skämtsamt tal, där marskalken driver med brudparet samt avlivar myten om att Gillette är det bästa en man kan få. Talarens framtoning är mycket humoristisk, eftersom han i en skojig ton får det att framstå som att rollen som best man bara tas av män med stora egon. Under talet lyckas talaren bland annat uppnå att brudparet säger ”nej” – men inte till varandra!

124kr

 • Utdrag
 • Omdöme (0)
 • Information
 • Om talskrivaren
 • Fler tal
Utdrag ur talet:

Gillette använder sig av sin slogan: the-best-a-man-can-get. Mitt kära brudpar, ni ska nu bevisa att reklamjätten har fel. Jag ber er att föreställa er att jag är iförd prästdräkt med därtill hörande vit prästkrage. Detta för att ni ska få den rätta känslan inför frågan som jag först riktar till brudgummen och därefter till bruden.

[Nedanstående bör uttalas i en mässlik ton som prästen använder i kyrkan]

Jag tillfrågar dig nu, NN (brudgummen; med tanke på denna dag i kärlekens tecken: är Gillette the-best-a-man-can-get?

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Gillette-the-best-a-man-can-get?”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Information om talskrivaren

 • Hjärtat – så mycket mera än bara en muskel!

  Kärleken är mångfacetterad och bör vårdas aktsamt. Men när kan man som förälder förmedla detta utan att det låter för pretentiöst? Jo, när dottern i familjen ska gifta sig!

  Detta är ett kärleksfullt tal som ska hållas av brudens mamma eller pappa även om både bruden och brudgummen tilltalas). Talets tema är en kombination mellan fakta om hjärtat och om hur äkta kärlek är få förunnad. Hjärtat och kärleken är två begrepp som hör lika naturligt ihop som brudparet självt.

  Talet finns också under kategorin ”Brudens förälder/svärförälder talar”.

  139kr
 • Kärlek och teknik

  Talet är humoristiskt, avsett för film– och teknikintresserad kille. Talet förklarar varför funktionsknapparna på en dvd-spelare, video eller liknande hade varit ett perfekt verktyg i äktenskapet.

  129kr
 • Skolan ur sikte – frihet där framme

  Ett tal som tar upp hur en övergång kan vara både svår och otrygg, men samtidigt innebära möjligheter. Talet kan hållas av en rektor eller en lärare. För att symbolisera kontrasten i en övergång bygger detta tal på skillnaden mellan att vara på land och ute på havet. Det är lämpligt att hållas till elever som avslutar grundskolan eller gymnasiet. Lite humor ingår, men talet är mestadels tänkt som ett Lycka till med framtiden!

  139kr
 • Husk huskelisten alle brudepar bør have!

  En tale med både humor og budskab. En tale alle brudepar kan have gavn af. Kan fremføres af hvem som helst. Talens tema handler om forskellige situationer, som alle mennesker kan genkende uafhængig af alder, køn eller karrierevalg.

  Tekstuddrag:

  […]

  Husk at elske hinanden. Også i nøden, ikke kun af lyst.

  […]

  Husk at hvis bjerget af opvask spreder sig som en epidimi, så er det ikke blevet til ved et trylleslag og det forsvinder heller ikke ved et sådant.

  […]

  Husk at et håndklæde kastet på gulvet, ikke behøver betyde indledningen til et ”borgerkrig”.

  […]

  Husk at hvis det hvide vasketøj pludseligt ligner Den lyserøde panter, så skal man minde sig selv om at små fejl sker. Husk at tilgive.

  […]

  Brudeparret vi for altid vil huske:

  […]

  139kr
You've just added this product to the cart: