Gillette-the-best-a-man-can-get?

Gillette-the-best-a-man-can-get?

Är du en best man med den rätta glimten i ögat? Då är detta talet för dig! Det här är ett mycket skämtsamt tal, där marskalken driver med brudparet samt avlivar myten om att Gillette är det bästa en man kan få.
 Detta tal innehåller 393 ord och tar 2 minuter och 20 sekunder att framföra.

Är du en best man med den rätta glimten i ögat? Då är detta talet för dig! Det här är ett mycket skämtsamt tal, där marskalken driver med brudparet samt avlivar myten om att Gillette är det bästa en man kan få. Talarens framtoning är mycket humoristisk, eftersom han i en skojig ton får det att framstå som att rollen som best man bara tas av män med stora egon. Under talet lyckas talaren bland annat uppnå att brudparet säger ”nej” – men inte till varandra!

124kr

Utdrag ur talet:

Gillette använder sig av sin slogan: the-best-a-man-can-get. Mitt kära brudpar, ni ska nu bevisa att reklamjätten har fel. Jag ber er att föreställa er att jag är iförd prästdräkt med därtill hörande vit prästkrage. Detta för att ni ska få den rätta känslan inför frågan som jag först riktar till brudgummen och därefter till bruden.

[Nedanstående bör uttalas i en mässlik ton som prästen använder i kyrkan]

Jag tillfrågar dig nu, NN (brudgummen; med tanke på denna dag i kärlekens tecken: är Gillette the-best-a-man-can-get?

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Gillette-the-best-a-man-can-get?”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Information om talskrivaren

 • Att fylla 30 – enbart en fördel

  Ett tal som bör hållas av en person med samma ålder och kön som jubilaren. Talet är till en mansperson som blir 30, och lämpar sig bäst om huvudpersonen har ett visst mått av självironi.

  129kr
 • Släpp in kunskapens ljus

  Presentation:

  Talet kan hållas av en lärare eller en rektor.

  Det här är ett tal som kan framföras på två olika sätt. Det första alternativet är att man helt enkelt håller sig till texten och framför det utan rekvisita. Det andra alternativet är ett mer kraftfullt sätt, där man vid talets början tänder ett ljus för att förstärka talets uppbyggnad.

  Hela talet genomsyras av kontrasten mellan ljus och skugga, där ljuset är kunskapen och skuggan den nivå man för närvarande befinner sig på.

  Talet är mycket levande och tar upp teman om hur viktigt det är att ta till sig kunskap, men också att de slutgiltiga resultaten är upp till den enskilda eleven.

  Talet fungerar för både nya och äldre elever. För att ta till sig kunskap måste man ha viljan att förflytta sig från skuggan in i kunskapens ljus.

  Textutdrag:

  […] Här på skolan kan vi öppna portar och dörrar, som för er hittills har varit stängda, genom att släppa in ljus. Ljus i form av kunskap.

  […] Att ta till sig kunskap är bildligt sett lite som att röra sig bort från skuggan och in i ljuset, att röra sig från en kunskapsnivå till en annan.

  […] Med hopp om att studierna för er till de resultat eller mål ni själva har satt upp, vill jag önska er lycka till under tiden ni rör er mot kunskapens ljus.

  […] Kom i håg att kunskap alltid är en tillgång!

  129kr
 • Med en prästkrage i handen avgörs midsommaraftons öde

  Presentation:

  Detta tacktal till värden bör hållas med glimten i ögat. Vi vet att kvällen med midsommarstången kommer, och det ska firas. Men hur? Med vem? Var ska man tillbringa midsommarafton? Talet har lösningen och prästkragen makten. Trevlig midsommar!

  124kr
 • Kärlek och teknik

  Talet är humoristiskt, avsett för film– och teknikintresserad kille. Talet förklarar varför funktionsknapparna på en dvd-spelare, video eller liknande hade varit ett perfekt verktyg i äktenskapet.

  129kr
You've just added this product to the cart: