Upp och ner-vända världen

Detta är ett bröllopstal till ett brudpar som redan har etablerat sig med villa, barn osv.
 Detta tal innehåller 299 ord och tar 2 minuter och 20 sekunder att framföra.

Detta är ett bröllopstal till ett brudpar som redan har etablerat sig med villa, barn osv. Talet hålls av brudparets vän eller släkting som umgås ofta med paret. Det är lättsamt och humoristiskt och gör en poäng av att brudparet har samlat många ”vuxenpoäng” – till skillnad från talaren.

139kr

Utdrag ur olika delar av talet:

Världen är upp och ner! Förr gifte man sig först och sedan skaffade man barn, bil, hus och hund [byt ev. mot annat husdjur eller trädgård]. Men ur led är tiden och ni har valt att göra precis tvärtom!

[...]

I ert sällskap har man aldrig tråkigt och alltid nära till skratt. Och just detta tror jag kan vara den hemliga ingrediensen i ert framgångsrecept: humor och glimten i ögat, helt enkelt.

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Upp och ner-vända världen”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Skövde, 2017
  • Välkommen, du nya människa!

    Detta är ett doptal/namnceremonital, tänkt att hållas av föräldrarnas vän eller släkting. Talet riktas till det nya barnet och innehåller tips om hur han/hon ska kunna få en bra uppväxt….

    134kr
  • Tack!

    Detta är ett begravningstal, tänkt att hållas av en yngre släkting barnbarn) eller vän till en äldre person som har gått bort efter en tids sjukdom, eller helt enkelt av…

    115kr