Det omöjliga har hänt!

Talaren är en person som står brudgummen nära; en del av dennes närmaste bekantskapskrets.
 Detta tal innehåller 472 ord och tar 3 minuter och 16 sekunder att framföra.

Talaren är en person som står brudgummen nära; en del av dennes närmaste bekantskapskrets. Han talar här om sin förvåning inför den evige ungkarlens stundande giftermål. Talet är humoristiskt och glädjefyllt – och det ironiserar lite över brudgummens långa singelliv. Brudgummen har alltid vart stolt singel utan tro på äktenskapet, men har nu till slut beslutat sig för giftermål. Och han ägnar hellre tid åt familjeliv än åt grabbarna!

Talet passar att hållas i det fall som det gått ovanligt fort frång att brudgummen levde ett typiskt ungkarlsliv tills han nu gifter sig.

129kr

Utdrag ur olika delar av talet:

[...]

Jag tror aldrig någonsin att jag har sett NN kär tidigare, men nu är det som förgjort att försöka få med honom på någon aktivitet.

[...]

Alla gulliga smeknamn och anekdoter från ungdomsåren kommer att tas upp senare, men svaret på varför vi hade med en get till svensexan kommer för alltid att vara vår hemlighet.

[...]

Om du någon gång skulle få för dig att bära omaka tubsockor och loafers så kan du kallt räkna med att finna dina ägodelar utkastade på gräsmattan och ett nytt lås i ytterdörren efter arbetsdagens slut.

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Det omöjliga har hänt!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
stockholm, 2015