Humoristiskt tal om manliga och kvinnliga olikheter

Detta är ett humoristiskt tal om kvinnligt och manligt beteende och hur vi ibland missförstår vad den andre egentligen menar.
 Detta tal innehåller 603 ord och tar 4 minuter och 15 sekunder att framföra.

Detta är ett humoristiskt tal om kvinnligt och manligt beteende och hur vi ibland missförstår vad den andre egentligen menar.

En kvinnlig släkting eller vän till brud eller brudgum håller talet som garanterat lockar till igenkännande skratt. Det är riktat till båda makarna, bruden och brudgummen i olika delar. Här följer några utdrag ur varje sådan del:

Kära brudpar.

Mycket tänkvärt har nu sagts och visst är det underbart att höra alla dessa vackra ord om er och om kärleken. Men äktenskapet är så mycket mer.

[…]

Det är kanske inte vetenskapligt bevisat, men vi kvinnor vet att män oftast har sämre simultanförmåga än vad vi har. Så för att underlätta kommunikationen mellan dig och NN brudgummen) skall du tänka på att aldrig tala med honom samtidigt som han försöker göra någonting annat, till exempel laga tvättmaskinen eller byta hjul på bilen.

[…]

Bakom varje stor man står en stolt kvinna. Kvinnor vill ha en man med personlighet, humor, känslighet, intelligens och en snygg kropp. Och det är precis det vi ser i den man vi älskar.

[…]

Visa varukorg

159kr

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Humoristiskt tal om manliga och kvinnliga olikheter”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Åkersberga, 2017

Information om talskrivaren