Goda råd till chefen med flera

Det här talet är tänkt att hållas av en anställd, främst till chefen men indirekt också till all personal på företaget.
 Detta tal innehåller 786 ord och tar 5 minuter och 40 sekunder att framföra.

Det här talet är tänkt att hållas av en anställd, främst till chefen men indirekt också till all personal på företaget. Det är lite kåserande och humoristiskt samtidigt som budskapet är att alla på arbetsplatsen måste ge varandra positiv feed back för att kunna prestera så bra som möjligt. Dessutom föreslår talaren fri choklad till alla!

159kr

Utdrag ur talet:

Det blir ofta tal om måluppfyllelse och resultat på våra möten. Det är säkert jättebra, i alla fall de gånger som det vi gjort faktiskt syns på de där diagrammen. Inte vet jag om det verkligen leder till att vi jobbar bättre. Nu när jag fått en chans att säga några ord tänkte jag hoppa över siffrorna. Istället vill jag prata om andra saker som påverkar vårt arbete. Jag bjuder, helt kostnadsfritt, på ett par förslag, som om de infördes skulle revolutionera hela arbetsplatsen.

Se det inte som kritik. Det är inte så lätt alla gånger att införa motivationshöjande åtgärder. Alla som har barn vet vad jag pratar om. När man tror att man kommit på något bra höjer ungarna bara lite på ögonbrynen och skakar på huvudet. Fel, mossigt, förlegat. Släng dig i väggen alltså. Effekten blir den motsatta.
[...]
Vi vill bli älskade. Så enkelt är det. Om vi tror oss vara älskade uthärdar vi allt. Vi vill bli sedda med kärlekens milda ögon. Vi vill bli förlåtna våra tillkortakommanden och brister med ett kärleksfullt överseende. Vi vill bli bemötta med glädje och hoppfullhet. Jag inser att det kanske är svårt att stråla av lycka varje gång jag visar mig på morgonen, men det kan vara värt ett försök.

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Goda råd till chefen med flera”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.