Ny chef talar till personalen

Det här talet är ämnat att hållas av en nytillträdd chef för ett företag eller en organisation och riktar sig till medarbetarna.
 Detta tal innehåller 519 ord och tar 3 minuter och 0 sekunder att framföra.
2 av 5 baserat på 1 betyg
(1 kundbetyg )

Det här talet är ämnat att hållas av en nytillträdd chef för ett företag eller en organisation och riktar sig till medarbetarna. Om talaren inte arbetar inom privat näringsliv byts ordet företag ut mot organisation. Den nya chefen har en inställning till sitt ledarskap som går ut på att en bra chef fungerar som en coach eller idrottstränare.

I talet säger den nya chefen att vad han/hon har att stoppa in i företaget/organisationen är förmågan att lyssna och dra slutsatser; sin tid och empatisk förmåga. Det är medarbetaren som gör jobbet och levererar resultatet.

Visa varukorg

159kr

Utdrag ur talet:

[...]

Jag har fått förtroendet och mandatet att leda det här företaget. Det är ett fantastiskt jobb. Tänk att någon vill betala mig för att göra något så roligt, utvecklande och stimulerande. Samtidigt är det lite skrämmande. Det finns många förväntningar på mig och mitt ledarskap. Tänk om jag inte kan leva upp till dem? Hur skall jag klara av att leverera det som krävs?

[...]

Det blir inget positivt resultat i bokslutet enbart av att chefen lägger all sin tid på att lyssna och känna. För att uppnå strategiska mål och visioner krävs medarbetare som producerar. Medarbetare som ni! Med varm hand överlåter jag åt er att leverera och uppnå resultatet. Min roll är att sitta på bänken och servera dricka, torka svett och plåstra om.

[...]

Kundomdöme

2 av 5 stjärnor
1 omdöme
5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

1 review for Ny chef talar till personalen

Betygsätt talet

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Information om talskrivaren