Upptäckarglädje!

Upptäckarglädjen är en viktig faktor för lärandet, och den nyfikenhet som upptäckarglädjen innebär är något som ska uppmuntras.
 Detta tal innehåller 412 ord och tar 2 minuter och 51 sekunder att framföra.

Upptäckarglädjen är en viktig faktor för lärandet, och den nyfikenhet som upptäckarglädjen innebär är något som ska uppmuntras. Så fort vi tittar runt omkring oss ser vi att det finns miljoner och en saker som väcker vårt intresse. Tänk er då vilken guldgruva sommaren är för ett barn som har en stor fantasirikedom, förmåga att lägga märke till även de små sakerna och dessutom vilja att testa det mesta för att se vad som händer. I detta skolavslutningstal passar rektor/lärare på att med en del konkreta exempel bidra med lite inspiration till vardagslärandet.

159kr

Utdrag ur talet:

[...]

Har ni någon gång tänkt på hur det känns om man äter kall glass och dricker varmt te samtidigt?

[...]

Jag kan slå vad om att ni många, många gånger – kanske utan att ni har tänkt på saken – varit nyfikna och därför bestämt er för att testa något, bara för att se vad som händer. Sedan, när ni prövat, har ni upptäckt vad som hänt och ni har fått se om allt var som ni trodde och om testet verkligen var uppskattat av era föräldrar.

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Upptäckarglädje!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Gävle, 2016