Montera tippskydd på spisen!

Det här talet bör hållas till ett par som nyss har blivit föräldrar eller som väntar barn för första gången.
 Detta tal innehåller 635 ord och tar 4 minuter och 24 sekunder att framföra.

Det här talet bör hållas till ett par som nyss har blivit föräldrar eller som väntar barn för första gången. Talaren har själv erfarenhet av barn och tonåringar och berättar på ett ironiserande sätt för de blivande eller nyblivna föräldrarna vad som nu väntar. Avslutningsvis framhålls att barn är det bästa som finns trots alla uppoffringar som föräldrarna får göra.

159kr

Utdrag ur talets början, mitt och slut:

Om ni inte redan har förstått det så innebär detta den mest dramatiska förändringen någonsin i era liv. Ni kan lika gärna börja vänja er med en gång.

Montera tippskydd på spisen och petskydd i kontakterna.

[...]

Lär er att se tillvaron i fragment. Ingen av er kommer att få läsa en hel artikel, se en hel film eller lyssna på en hel konsert under överskådlig tid.

[...]

Till området ekonomi hör även barnförsäkringar, slalomutrustning, skridskoskola, pianolektioner, rollerblades, barnvakt, chips, betalt körkort, pc, skolresa till Tanzania, månadspeng, cykel, cykel igen för den förra blev stulen och barnkalas.

[...]

Jag ber att få gratulera till barnet. Nu kommer era liv aldrig mer att bli desamma och trots allt jag nu har sagt så är detta det mest underbara som kan hända. Grattis!

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Montera tippskydd på spisen!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.