Vet ni vad ni har gjort?

Vet ni vad ni har gjort?

Detta humoristiska tal till brudparet ska hållas av en man.
 Detta tal innehåller 609 ord och tar 3 minuter och 30 sekunder att framföra.

Detta humoristiska tal till brudparet ska hållas av en man.

149kr

Inledningen:

Vad ska man ha i åtanke när man håller ett tal till ett nygift par? Jo, att leendet ska sitta på sin plats, att gylfen ska vara knäppt, och att rösten ska vara klar. Det ena utan det andra går inte för sig, till exempel att gylfen är knäppt och rösten är klar, medan mungiporna är nere vid hakan. Eller att rösten är klar och leendet sitter där det ska, medan gylfen är öppen. Detta är nog så viktiga saker att tänka på innan man tar sig friheten att ställa sig upp och hålla ett tal. Sedan ska man förstås ha något väsentligt att säga till brudparet. Man kan då fråga sig vad som i sammanhanget kan räknas som väsentligt.

[...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Vet ni vad ni har gjort?”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Åsensbruk, 2015

Information om talskrivaren

 • Vad firar vi?

  Julaftonen är här, tänk som vi firar och firar och äter och äter. Vad är det vi firar? Och vad innebär allt detta ätande? Mat är gott, och julbordet är dignande. Men vi söker en särskild gemenskap, vi vill inte sitta ensamma och äta en dag som denna, eller hur? När man sitter så här, omgiven av nära och kära, så känner man en oerhörd tacksamhet. Man behövde inte vara ensam! Kommer det att bli ensamma julaftnar framöver? Det kanske är mångas rädsla. Så jag vill att vi, när vi sitter här i trygghet och trivsel, tänker på dem som av olika anledningar är ensamma och övergivna. En annan fråga: Kan man låta bli att vara kristen på julafton? Under årets alla andra dagar kanske man kan fly undan och tänka på annat, vardagens alla små bestyr. Men kan man låta bli att vara kristen på julafton?

  […]

  129kr
 • En vän som du är guld värd

  Det här är ett mycket innerligt tal till den bästa väninnan som finns där i alla väder.

  129kr
 • Ett år har gått

  Talets inledning:

  I ett år har vi nu varit gifta. Det har varit ett år av fullständig lycka, och ett år av bekräftelse på att vi gjorde fullständigt rätt den dagen vi växlade ringar och lovade varandra trohet i nöd och lust. “Bomullsbröllop”, så kallas det när man firar ettårsdagen av ett äktenskap. Jag tycker att det är ett fint namn: mjukt, tryggt och omslutande. Det har verkligen känts som att ha varit invirad i bomull, och min kärlek har bara ökat under det här året. Nu tuffar kärlekståget vidare,

  […]

  129kr
 • Kärlekens stigar

  Det här är ett kort och mycket varmt tal, uppbyggt kring ett antal frågor i poetisk form. Jag tror att många kvinnor skulle älska att få höra ett sådant här tal i samband med att mannen friar!

  129kr
You've just added this product to the cart: