Bröllopshumor

En kortare version av talet I nöd och lust.
 Detta tal innehåller 588 ord och tar 3 minuter och 40 sekunder att framföra.

En kortare version av talet I nöd och lust…sa jag nöd..? för talaren som vill vara rolig och hjärtlig, men inte vill tala så länge. Brudgummen bör ha en mycket god hårväxt och talaren gärna en inte lika god hårväxt, för då är detta tal en given succé.

Det går alldeles utmärkt att byta ut länen Norrbotten, Västerbotten och Mälardalen) till andra län, städer eller stadsdelar, beroende på var du, brudparet och dess släktingar kommer ifrån.

OBS: Samma inledning och avslutning som den långa versionen samt kortversion 2 av detta tal.

109kr

Utdrag ur talet:

Och när ni sedan tror att allt är klart, ja, då kommer barnbarnen och krämporna… Tänk dig själv att gå på fotbollsmatch med barnbarnet. Väl på plats strax innan avspark med matchprogrammet i ena handen, varmkorven i den andra och en fantastisk möjlighet att byta några efterlängtade och väl valda ord med ditt barnbarn… Ja, då måste du gå och kissa… Igen! Dina problem med prostatan börjar nämligen tränga sig på… Igen! Barnbarnet strör - i sin okunskap om dess egen framtid – salt i såren genom att utbrista: ”Ska du gå och kissa nu IGEN, morfar. Pinsamt!”… Återigen påminns man om att livet aldrig är riktigt fullkomligt uttömt… Ungefär som din blåsa… Ja, och sen dör man.

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Bröllopshumor”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Malmö, 2017