Livslång kärlek är enkel – följ bara receptet/bruksanvisningen!

I detta glada, småroliga och samtidigt tänkvärda tal beskrivs, med glimten i ögat, hur ”enkelt” allt är om man bara har en bruksanvisning eller ett recept att följa som hjälper en att göra rätt från början.
 Detta tal innehåller 416 ord och tar 3 minuter och 10 sekunder att framföra.
3 av 5 baserat på 2 betyg
(2 kundbetyg )

I detta glada, småroliga och samtidigt tänkvärda tal beskrivs, med glimten i ögat, hur ”enkelt” allt är om man bara har en bruksanvisning eller ett recept att följa som hjälper en att göra rätt från början. Detta gäller allt ifrån att sätta ihop en IKEA-möbel till att förvalta ett äktenskap. Talaren delar med sig av en hemlighet för att man som makar ska lyckas med detta, nämligen ett recept som ger livslång kärlek, samt passar på att uttrycka sin glädje över att få vara med en dag som denna.

139kr

Utdrag ur talet:

[...]

Man skulle kunna likna det vid att montera ihop en IKEA-möbel. Klarar man av att lägga prestigen på hyllan och ta fram bruksanvisningen från början sparar man in på både missöden och frustration.

[...]

Ta två famnar med tillgiven kärlek och blanda ordentligt med samma mängd av sunt bondförnuft.

[...]

Nu kommer vi till den lätta delen. Tillsätt några kärleksfulla nyp av passion, lust och ömhet. Krydda med lite romantisk kuttrasju samt en stor famn av ömsint beröring. Kasta i några heta, intensiva blickar och rör om ordentligt.

[...]

Kundomdöme

3 av 5 stjärnor
2 omdömen
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %

2 reviews for Livslång kärlek är enkel – följ bara receptet/bruksanvisningen!

Betygsätt talet

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Spånga, 2017