Du ger livet liv

Det här är ett tal i kärlekens tecken med många nyanser i upplevelsen hos talaren.
 Detta tal innehåller 817 ord och tar 4 minuter och 0 sekunder att framföra.

Det här är ett tal i kärlekens tecken med många nyanser i upplevelsen hos talaren. I slutet av talet vänder sig modern först till sin man i ett starkt känslomässigt ögonblick där de förenas kring det faktum att de nu har fått en kärleksgåva att känna stor tacksamhet inför. Därefter vänder hon sig till barnet.

129kr

Utdrag ur dessa avslutande delar:

[...]

Det fanns ett litet hjärta som slog och slog och som ville ha trygghet och ett hem. Det fann dig och mig, just denna trygghet och just detta hem. I detta lilla barn manifesteras vår kärlek. När vi betraktar vårt barn betraktar vi också vårt band. Vi har vetat hela tiden att det vi har tillsammans är starkt, eller hur? Just den säkerheten erbjuder vi nu vårt gemensamma kärleksbarn. Om hon/han vill ta emot den, är det en nåd inför vilken vi enbart kan uttrycka vår tacksamhet. Vi är tre människor i den här familjen nu. I kärlekens nåderika garn är vi förenade.

(Ord riktade till barnet): Älskade lilla ängel, när jag ser på dig kan jag inte tvivla på att Gud finns. Jag ser dina ögon och känner ditt lilla hjärta slå under min hand. Från någonstans långt härifrån kom du ända hit till oss. Du sprang ur våra själar och landade framför våra ögon. Du sprang ur våra själar och gav livet liv.

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Du ger livet liv”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.