Ett enkelt och mycket roligt tal om “smekmånaden”

Det här talet är både klassiskt vackert och roligt annorlunda.
 Detta tal innehåller 390 ord och tar 2 minuter och 20 sekunder att framföra.

Det här talet är både klassiskt vackert och roligt annorlunda. Det kräver att man är gift själv eller åtminstone har varit det. Talet handlar om livet efter vigseln och hur man får ett äktenskap att hålla. Smekmånad syftar här på något annat än på den sedvanliga bröllopsresan!

134kr

Utdrag ur olika delar av talet:

Smekmånad förknippar nog alla med den semesterresa som brudparet ofta åker på efter bröllopet. Men jag har en annan teori. Jag tror att smekmånaden är den tid efter bröllopet då allt känns så där underbart perfekt.

[...]

Du, NN, inser plötsligt att du inte längre har någon lust att städa upp efter NN, du tycker kanske att din fullvuxna make är gammal nog att lägga sina smutsiga strumpor i tvättkorgen alldeles själv. Till NN:s stora förskräckelse inser han att semestern är slut.

[...]

Det är inte lätt att vara gift. Det ska gudarna veta. Att vara gift är vid vissa tillfällen det svåraste som finns. Vissa dagar kommer ni att älska varandra över allt annat. Andra dagar får ni jobba på det.

[...]

Kom ihåg att kärleken övervinner mycket, men i äktenskapets berg-och-dalbana måste man också jobba och slita en hel del. Men lita på mig, det är värt det. Trevlig smekmånad.

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Ett enkelt och mycket roligt tal om “smekmånaden””

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
HENÅN, 2017