Hästkrafter, årsmodell och bränsleförbrukning

Detta tal ska hållas till en person vars stora intresse och passion är bilar.
 Detta tal innehåller 576 ord och tar 4 minuter och 0 sekunder att framföra.

Detta tal ska hållas till en person vars stora intresse och passion är bilar. Talet beskriver bruden i biltermer och bevisar på ett underhållande sätt att bruden är överlägsen alla bilar, inklusive brudgummens favoritbil. Uttryck och begrepp känns igen från biltidningarnas reportage och artiklar.

149kr

Utdrag ur olika delar av talet:

Grattis NN och NN [brudparet]! Ett speciellt grattis till NN [bruden] som denna dag har lyckats med att locka brudgummen från hans stora intresse: bilar.

[…]

: se, denna strömlinjeformade kropp med en lagom kaxig front och ett nätt bakparti. ”Kvalitetsintrycket får vid en första okulärbesiktning mer än godkänt.” Med en sådan kaross behövs ingen onödig styling.

[…]

Hur många hästkrafter som denna kvinna besitter är något av en företagshemlighet. Man vet inte förrän man har testat. Det är nämligen inte vem som helst som får titta under huven …

[…]

När det gäller extrautrustning kan jag lättat meddela NN [brudgummen], att pisksnärtsskydd är standard i denna modell. Detta kan vara bra att veta när du kommer hemrumlandes klockan tre på natten.

[…]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Hästkrafter, årsmodell och bränsleförbrukning”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Åby, 2016