Skål för att ni är GIFTA!

Detta tal utgår från ordet ”gifta”, där varje bokstav i ordet är begynnelsebokstav i var sin ingrediens i ett lyckligt äktenskap.
 Detta tal innehåller 500 ord och tar 3 minuter och 25 sekunder att framföra.
1 av 5 baserat på 1 betyg
(1 kundbetyg )

Detta tal utgår från ordet ”gifta”, där varje bokstav i ordet är begynnelsebokstav i var sin ingrediens i ett lyckligt äktenskap. Dessa fem ingredienser påvisar vad som är viktigt att fokusera på i ett förhållande, även om de inte utger sig för att vara det mest perfekta verktyget för ett fortsatt gynnsamt giftermål. I slutet av talet sammanfattas ingredienserna som ett råd på den äktenskapliga vägen.

Talet passar både i större och i mindre sammanhang. Talaren kan antingen vara vän eller släkt till brudparet, bruden eller brudgummen.

139kr

Utdrag ur olika delar av talet:

[…]

Jag vill gärna spinna vidare på det faktum att ni är gifta, och främst vill jag fokusera på själva ordet. Varje bokstav i ordet ”gifta” får vara begynnelsebokstav för var sin ingrediens i ett lyckligt äktenskap. Gemenskap tycker jag är själva symbolen för ett äktenskap, och får därmed bli den första ingrediensen.

[…]

I anser jag vara begynnelsebokstav i ordet ”inspiration”. En stor fördel med att vara två är att den ena kan inspirera den andra. När energin tryter för en av er, kan den äkta hälften dela med sig av sin.

[…]

Skål, NN och NN [brudparet]! Skål för att ni är GIFTA!

Kundomdöme

1 av 5 stjärnor
1 omdöme
5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %

1 review for Skål för att ni är GIFTA!

Betygsätt talet

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Falköping, 2017