Till brudparet

Detta är ett humoristiskt bröllopstal av en nära vän till främst brudgummen.
 Detta tal innehåller 641 ord och tar 4 minuter och 27 sekunder att framföra.

Detta är ett humoristiskt bröllopstal av en nära vän till främst brudgummen. De båda har känt varandra länge, och för att talet ska passa bör talaren besitta viss livserfarenhet, med äktenskap, familj osv.

159kr

Utdrag ur olika delar av talet:

Först vill jag bara be er därborta att ställa undan ett par flaskor åt mig. Jag misstänker att det här är sista chansen jag får att dricka NN under bordet.

Skämt åsido ... Ni nygifta ... Det här är er kväll, kanske den största tillsammans, men inte den sista. Definitivt inte den sista.

[...]

Jag tänker inte bli för långrandig nu, även om det är bättre att folk somnar av uttråkning än av alkohol, men jag vill ge ett par råd till paret.

Till brudgummen, först. Ja, min vän. Som du förstår är det slut på ”pannan i bordet”,

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Till brudparet”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Östhammar, 2016
  • Till den som berör mig mest

    Talet börjar med ett högtravande och poetiskt språk för att sedan bli mer ordinärt, men känslosamt och laddat. Talaren har varit gift ett tag och upplevt äktenskapets vågdalar och toppar.

    149kr
  • Alltid min vän

    Detta är ett starkt, personligt tal som kräver att talaren varit en mycket nära vän eller livskamrat under många år. Bortgången ska ha föregåtts av en viss tids sjukdom. Talaren…

    119kr