Att förse sina barn med verktygen

Detta tal är känslomässigt, glatt och upplyftande. En klok fader med en positiv människosyn försöker förmedla sin uppfattning av vad ett faderskap innebär
 Detta tal innehåller 523 ord och tar 3 minuter och 37 sekunder att framföra.

Detta tal är känslomässigt, glatt och upplyftande. En klok fader med en positiv människosyn försöker förmedla sin uppfattning av vad ett faderskap innebär – och vad dottern innebär för honom.

Talets grund är föräldrarnas vilja att dottern ska döpas i enlighet med den kristna traditionen trots att de inte är aktivt troende.

129kr

Utdrag ur talet:

, och inget minne är så starkt som första åsynen av hennes smilgropar och hennes skrynkliga rödlätta hy. Nu har hon vuxit lite, men hennes skratt lyser forfarande upp min omgivning, och alla bekymmer ramlar av mig som en ryggsäck när jag får krama henne. När hennes ögon möter mina stannar tiden och jag glömmer att andas – det är med ren förundran som jag varje dag vaknar och förstår att jag är pappa till en sådan underbar liten krabat. "Min lilla illbatting" brukar jag kalla henne och hon skrattar hjärtligt varje gång. Ljudet av hennes skratt är för mig musik av en kompositör långt mer genialisk än Chopin.

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Att förse sina barn med verktygen”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.