Självkänslans makt – Ett tal för att stärka medarbetarna

Självkänslans makt – Ett tal för att stärka medarbetarna

Det här talet syftar till att entusiasmera och stärka medarbetarna på ett företag.
 Detta tal innehåller 468 ord och tar 2 minuter och 50 sekunder att framföra.

Det här talet syftar till att entusiasmera och stärka medarbetarna på ett företag. Talet passar alla företag, oavsett om det är ett handelsföretag, tjänsteföretag eller ett verkstadsföretag. Talaren utgår från självkänslan och ställer den mot begreppet självförtroende. Ett mål med talet är att få fler att våga säga sin mening om företagets verksamhet för att därmed förbättra verksamheten i fråga. Ett annat mål är att medarbetarna ska känna sig mer säkra och starka i sig själva så att de kan utföra ett bättre jobb än tidigare.

159kr

Utdrag ur talet:

[…]

Det är viktigt att veta att man duger som man är. Att man förlåter sig själv för de fel man gjort tidigare, och att man kan ta till sig av lärdomarna från begångna misstag.

[…]

Det är också viktigt att ni vågar kritisera oss i ledningen/oss chefer eller framföra förslag på förbättringar av vår verksamhet. Det är ni som står på verkstadsgolvet/i direktkontakt med kunden och kan lättare se vad som fungerar och vad som inte fungerar. Även många små förändringar kan försätta berg…

[…]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Självkänslans makt – Ett tal för att stärka medarbetarna”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
kalmar, 2015

Information om talskrivaren

 • Du är som ett inventarium – Ett tack till en trotjänare

  En chef eller arbetskamrat avtackar en gammal trotjänare som inom kort ska pensioneras. Fokus ligger på att trotjänaren är en integrerad del i företaget, nästan som ett inventarium, och han/hon har fungerat som en trygg hamn när det har blåst hårt kring företaget. Den avtackade är även känd inom företaget för att ha mycket erfarenhet och kunskap som varit till stor användning i vardagsarbetet på företaget.

  119kr
 • Traditionen att äta sur strömming

  Talaren på ett surströmmingskalas reciterar fyra verser med rim. Versen handlar om bakgrunden till surströmmingstraditionen, hur man tillagar och kan äta surströmming.

  99kr
 • 50 olika skäl att fira dig

  Ett tal för den som med lite humor vill hylla en man eller en kvinna som fyller 50 år. Grunden för hela talet är att varje levnadsår räknas som ett skäl till att fira jubilaren, och därmed finns det alltså 50 skäl att fira honom eller henne. För att talet ska bli överskådligt är det indelat i fem delar, där varje del behandlar en tioårsperiod. Beskrivningarna av tioårsperioderna är generella och bygger på vad som är vanligt, exempelvis att man skaffar familj och barn under tidsperioden 21-30. Men det finns även utrymme för talaren att lägga in mer personliga minnen från de olika tioårsperioderna.

  149kr
 • Alla hjärtans dag – väl värd att firas

  Detta tal kan hållas av en man eller en kvinna som vill hylla sin partner på kärlekens dag. Det kan göras både enskilt och bland vänner. Talet handlar om vad kärlek är och vad bakgrunden till Alla hjärtans dag är.

  124kr
You've just added this product to the cart: