Ett mycket roligt och underhållande tal av en nära manlig vän

Ett mycket roligt och underhållande tal av en nära manlig vän

Detta tal hålls av en manlig talare, antingen av en bestman eller någon annan mycket nära vän.
 Detta tal innehåller 390 ord och tar 2 minuter och 20 sekunder att framföra.

Detta tal hålls av en manlig talare, antingen av en bestman eller någon annan mycket nära vän. Det är en fördel om man har känt varandra under lång tid. Många skratt utlovas.

Ett litet utdrag ur talet:
[…] Då känns allt fantastiskt, stjärnorna står rätt och kropp och själ är i balans, dock inte vikten, för när man är riktigt kär kan man antingen inte äta alls, eller också äter man alldeles för mycket. Men förutom det är allt perfekt. För vår brudgum NN var den personen… jag. […]

[…] NN har under åren träffat många kvinnor, men han har alltid kommit krypande tillbaka till mig. Jag vet, det var pinsamt, men vad gör man inte för sin bästa vän. […]

[…] Och om någon vet när han har träffat sin själsfrände så är det jag – hans första fru. […]

[…] Hon är smart och otroligt vacker. Med andra ord är hon NN:s motsats. Hon är en sådan kvinna som alla män drömmer om – och det har nog alla här gjort. […]

134kr

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Ett mycket roligt och underhållande tal av en nära manlig vän”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Hovås, 2017

Information om talskrivaren

 • Kärlekens bojor

  Ett väldigt vackert tal om kärlekens bojor, ringarna, som är äktenskapets största bevis. Talet passar till alla bröllop. Det är ganska enkelt och kräver inte någon tidigare talvana. Några roliga vitsar kommer att locka till många skratt. Talaren bör tillhöra någon av brudparets familjer eller nära släkt.

  Ett litet utdrag ur talet:

  Ordet bröllop förknippas med fest, god mat och tårta, glada miner och skön stämning. Det är i alla fall så man som gäst ser på bröllopet […].

  […] För när festen är slut, när tårtan är uppäten och de glada gästerna en efter en börjar vandra hemåt, då återstår bara en sak, nämligen den stora prövningen som kallas äktenskap […].

  […] Det är det enda beviset för att det är just ni två. Det är kärlekens bojor, kärlekens tecken. Kom ihåg att ett äktenskap är en sak som sätter en ring på en kvinnas finger, och två under mannens ögon […].

  […] Ringen är evighetens symbol. Den har ingen början och inget slut, dess runda jämna form står för jämställdhet. Ni delar inte bara ringar, ni delar också ett liv […].

  […] Men i dag är det inte bara NN och NN som har förenats genom kärlekens bojor, vi är även två släkter som har förenats till en. Så jag vill passa på att välkomna både NN, hans familj, vänner och släkt till familjen NN […].

  134kr
 • Till bruden från en stolt förälder. Ett roligt tal som berör

  Detta tal är perfekt för att hållas av en förälder som är pratglad och vanligtvis inte har något emot att stå i centrum. Det är ett vackert tal som ingen kommer att glömma i första taget – det kommer att göra succé och få många att skratta. Och framförallt kommer din dotter att bli både rörd och stolt.

  134kr
 • Ett mycket annorlunda och skrattretande roligt tal från bästa vännen

  Detta är ett riktigt roligt tal som verkligen kommer att få folk att skratta. Talet är väldigt originellt, och skiljer sig från de traditionella kärlekstalen. Det är som klippt och skuret för bästa vännen, och man ska lämpligen vara en person som inte gärna håller tal men ändå har en humoristisk personlighet. Man måste vara villig att bjuda lite på sig själv och ha glimten i ögat – då kommer talet att bli en dundersuccé!

  134kr
 • Tack, mamma, för den jag är!

  Detta är ett meningsfullt och innehållsrikt hyllningstal till en mamma från dottern. Det innehåller en gnutta humor, men är i övrigt ganska allmänt och passar i stort sett till alla.

  134kr
You've just added this product to the cart: