Chefen tackar av sin grupp vid nedläggning. Även chefen ska sluta

Chefen tackar av sin grupp vid nedläggning. Även chefen ska sluta

Detta tal hålls av en chef när det sker en större omstrukturering/nedläggning.
 Detta tal innehåller 288 ord och tar 2 minuter och 0 sekunder att framföra.

Detta tal hålls av en chef när det sker en större omstrukturering/nedläggning. Det är oväsentligt om det endast är en avdelning eller ett helt företag/organisation som läggs ner, däremot är ett viktigt inslag att även chefen ska lämna verksamheten. Hon/han vill tacka sina medarbetare för den tid som varit och önska dem lycka till framöver.

Talet håller en uppriktig men samtidigt sansad ton. Chefen lyfter fram att hon/han förstår att ett arbete är mer än bara ett arbete. En av hennes/hans personliga vägar till att kunna lämna arbetet med huvudet högt är att se förändringen som en ”spark i baken”; att utmana sig själv.

149kr

Utdrag ur talet:

[...]

Jag ljuger om jag säger att ord som "otacksamhet" inte har dykt upp i mina tankar. Å ena sidan ska jag nu stå här och representera en arbetsgivare, å andra sidan är jag - liksom er – en av dem som får lämna sitt jobb. Detta gör inte mitt uppdrag lättare.

[...]

Jag ska inte försöka påstå att jag vet hur alla känner det.

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Chefen tackar av sin grupp vid nedläggning. Även chefen ska sluta”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Information om talskrivaren

 • Talskrivarens namn: Maria Blomberg
 • Talskrivare: Maria Blomberg
 • Adress:
 • 3.30 3.30 betyg av 76 recensioner
 • I era klassrum

  Alla människor har något som inspirerar dem, något som får dem att vilja göra det lilla extra. Detta tal hålls av en rektor eller arbetslagsledare inför en grupp lärare….

  159kr
 • Lycka

  Detta är ett tal om lycka skrivet för ett regnigt bröllop. I och med att talaren tar upp det aktuella vädret uppfattas framförandet som spontant, vilket kan imponera på…

  139kr
 • Med önskan om en god jul

  Detta är ett charmigt och intresseväckande tal till lågstadieeleverna. Det handlar om olika innebörder av ordet ”god” som i ”god jul”. Talet är tänkt att hållas vid höstterminens slut.

  149kr
 • En härlig början och ett efterlängtat slut

  Talet som hålls av rektor eller lärare handlar om orsaken till att just sommarlovet är så speciellt jämfört med alla andra lov samt att lovet medför både en början…

  159kr
You've just added this product to the cart: