Ett lättsamt och underhållande välkomsttal

Detta lättsamma, positiva och underhållande tal framförs av toastmadame eller toastmaster strax inför eller i början av bröllopsmiddagen.
 Detta tal innehåller 349 ord och tar 2 minuter och 25 sekunder att framföra.

Detta lättsamma, positiva och underhållande tal framförs av toastmadame eller toastmaster strax inför eller i början av bröllopsmiddagen. I talet presenterar toastmadamen/toastmastern, på ett skickligt sätt, sig själv, några grundläggande riktlinjer samt lite vad kvällen kommer att medföra. Gästerna och brudparet blir varmt välkomnade och de får en riktigt bra början på en festlig kväll!

Med några mindre justeringar kan talet på ett enkelt sätt delas upp så att det kan hållas även av ett toastmasterpar. Talet återfinns även i kategorin Köp 3 tal, betala för två.

149kr

Nedan följer utdrag ur olika delar av talet:

Kära gäster, kära brudpar!

Jag önskar er varmt välkomna hit till NN:s (bruden) och NN:s (brudgummen) bröllopsfest!

[...]

För bröllopsdagen är den dag då traditioner blir levande, drömmar blir till verklighet och förväntningar går i uppfyllelse.

[...]

Min förhoppning är att vi tillsammans ska uppfylla deras stora önskan, nämligen att vi alla ska få uppleva en helt fantastisk bröllopsfest! Så låt oss äta gott, dricka godare, njuta av alla väl valda ord och upptåg,

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Ett lättsamt och underhållande välkomsttal”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Vaxholm, 2016