Just nu känns livet som förälder riktigt härligt!

Höga krav och sömnlösa nätter: Livet som tonårsförälder är inte alltid lätt! Dagen när sonen/dottern tar studenten är därför stor.
 Detta tal innehåller 395 ord och tar 2 minuter och 44 sekunder att framföra.

Höga krav och sömnlösa nätter: Livet som tonårsförälder är inte alltid lätt! Dagen när sonen/dottern tar studenten är därför stor. Lite skämtsamt inleder talaren med detta faktum och övergår sedan till hur konstigt det är att åren trots allt har gått så fort samtidigt som han/hon inte glömmer bort att sonen/dottern fortfarande har mycket kvar att uppleva.

Talaren är en skämtsam person som troligen hållit tal någon gång tidigare. Talet kan beskrivas som fartfyllt och vitsigt snarare än allvarsamt och sentimentalt.

149kr

Utdrag:

[...]

Men vad är det nu som vi så festligt firar? Jo, vi firar att skolans krav är avklarade, att det blir färre sömnlösa nätter och inga fler läxor. I alla fall på ett tag. Just nu känns livet som förälder med andra ord riktigt härligt!

[...]

När du som liten palt började första klass var det svårt att föreställa sig att den här dagen skulle komma. När du var mitt i högstadiet kändes den här stunden mer avlägsen än någonsin.

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Just nu känns livet som förälder riktigt härligt!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Jönköping, 2017