Ett pessimistiskt tal … eller?

Ett pessimistiskt tal … eller?

Vem vill inte hålla ett glatt, lättsamt och underhållande tal? Detta är ett tal till talaren som vill bryta trenden .
 Detta tal innehåller 365 ord och tar 2 minuter och 32 sekunder att framföra.

Vem vill inte hålla ett glatt, lättsamt och underhållande tal? Detta är ett tal till talaren som vill bryta trenden … eller i alla fall få eleverna att initialt haja till genom att säga något som de sannolikt inte väntar sig.

Efter den intresseväckande inledningen övergår talaren till att uppmuntra eleverna att verkligen njuta av den ledighet som ligger framför dem.

159kr

Utdrag ur talet:

[...]

Jag är imponerad av att ni orkar sitta där och vara glada och lättade. Vad har ni att vara glada över? Skolterminen är slut och framför oss finns bara hetta och hetta. Vi kommer att svettas bort i sommarvärmen, om det inte bara blir regn igen.

[...]

Passa på att njuta av att vara lediga, tänk på ordet ”lov” som första ord när ni vaknar på morgonen och sista när ni somnar på kvällen.

[...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Ett pessimistiskt tal … eller?”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Information om talskrivaren

 • Tack och lov!

  När sommarlovet väntar runt hörnet vill de flesta barn sannolikt inte sitta stilla mer än nödvändigt. Detta tal är kort samtidigt som det är pedagogiskt uppbyggt för att eleverna ska ta med sig det som du vill ha sagt, nämligen det dubbelbottnade ”Tack och lov!”.

  Talet återfinns även under kategorierna Skola & Rektor & Lärare – Mellanstadiet och Skola & Rektor & Lärare – Köp 3, betala för 2 – sommarlov lågstadiet.

  159kr
 • Pensionärsvarning på stan!

  Detta är ett tal till pensionären som spridit både glädje och skratt på sin arbetsplats. Hon har glimten i ögat och humor som ett kännetecken. För att talet ska passa helt och fullt bör hon ha tagit studenten.

  Talet finns även under rubriken ”En man går i pension”.

  139kr
 • Bara en timme till. Till en mycket god vän som har gått bort

  En mycket god vän som stod talaren nära har gått bort. Med denna vän delades öppet livets små och stora glädjeämnen och bekymmer och det finns mycket som de båda upplevde tillsammans.

  Talet bygger på hur mycket en timme till med den bortgångna vännen hade varit värd. Men minst lika viktigt är att talet indirekt visar hur omtyckt och uppskattad vännen var och hur mycket talaren uppskattar tiden som de två trots allt fick tillsammans.

  149kr
 • Pappas/mammas pärla!

  Detta är ett tal till en omtyckt dotter som definitivt är talarens pärla. Pappan/mamman är onekligen stolt över sin flicka och vill gärna framföra detta på hennes viktiga studentdag.

  149kr
You've just added this product to the cart: