Förverkliga era drömmar!

I samband med att studenterna för sista gången går ut genom skoldörrarna tar de också ett steg ut i världen.
 Detta tal innehåller 569 ord och tar 3 minuter och 30 sekunder att framföra.

I samband med att studenterna för sista gången går ut genom skoldörrarna tar de också ett steg ut i världen. Det är nu som de har möjlighet att påverka sina liv och göra de dagdrömmar, som de ibland har svävat bort i på lektionerna, till verklighet. Detta tal bygger på citatet ”genom att försöka göra det omöjliga når man högsta graden av det möjliga”. I talet motiverar rektorn/läraren studenterna att ta egna initiativ och våga ta det avgörande steget mot att förverkliga sina drömmar. Avslutningsvis önskas de även lycka till.

Talet återfinns även under rubriken ”Examen & Student – Studenttal”.

149kr

Nedan följer dess inledning:

Kära studenter,

idag är den sista dagen ni är gymnasieelever. Idag tar ni er efterlängtade studentexamen! Under alla de dagar, månader och år som ni har kommit hit till skolan har vi försökt att lära er saker som ni kommer att ha nytta av i framtiden. Men innan ni, för sista gången, går ut genom de där dörrarna skulle jag vilja passa på att ge er ett par sista visdomsord på vägen. Om ni tar till er det som jag nu tänker säga kommer oanade dörrar och möjligheter att öppnas för er.

En student sa en gång några kloka ord, nämligen: ”Genom att försöka göra det omöjliga når man högsta graden av det möjliga.”

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Förverkliga era drömmar!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Tärnaby, 2017