Med några lånade ord

Detta är ett lite romantiskt tal som också har en underhållande och humoristisk ton.
 Detta tal innehåller 352 ord och tar 2 minuter och 26 sekunder att framföra.

Detta är ett lite romantiskt tal som också har en underhållande och humoristisk ton. Eftersom det inte alltid är lätt att komma på egna uttryckssätt för vad man känner tar talaren hjälp av några lånade ord. Talaren och den kvinna som talet vänder sig till har en bra och kärleksfull relation. Det är däremot inte så vanligt att de håller tal till varandra, så talaren vill därför passa på att göra detta till något alldeles extra. Eftersom ordet ”födelsedag” inte nämns kan talet även hållas vid andra tillfällen.

Talet är uppbyggt så att den som önskar enkelt ska kunna lägga till eller byta ut citat, kanske från jubilarens egen favoritfilm/författare/artist eller liknande. Eftersom talet innehåller citat passar det lika bra för den som ”talar fritt” som för den som föredrar att ha en minneslapp till hands.

Ett liknande tal anpassat för en manlig jubilar finns under kategorin Till make/sambo.

159kr

Utdrag ur olika delar av talet:

[...]

Elvis bad: “Love me tender, love me sweet”. Jag önskar att du aldrig känner att du behöver be mig om det. I stället hoppas jag att du verkligen känner att jag älskar dig, både ”tender” och ”sweet”.

[...]

Varje stund med dig är underbart härlig.

Någon lär ha sagt att ”det finns inget skönhetsmedel som går upp mot lycka”. Efter denna tid med dig måste jag därför vara väldigt vacker/snygg.

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Med några lånade ord”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
norberg, 2015