Låt bröllopsfesten börja!

Detta är ett glatt och festligt välkomsttal hållet av toastmaster/toastmadame före, eller i början av, middagen.
 Detta tal innehåller 300 ord och tar 2 minuter och 5 sekunder att framföra.

Detta är ett glatt och festligt välkomsttal hållet av toastmaster/toastmadame före, eller i början av, middagen. Talaren vill skapa en fantastisk bröllopsfest som ger minnen för alla sinnen och uppmuntrar både brudpar och gäster att hjälpa till att uppfylla alla drömmar och förväntningar. I talet passar toastmastern/toastmadamen även på att presentera sig själv samt lite av vad som kommer under kvällen. Det nämns att det kommer att bjudas till både sång och dans under kvällen, men om så inte är fallet kan detta enkelt justeras i texten.

Talet passar även utmärkt att hållas vid en så kallad kärleksfest, alltså om festen inte hålls i anslutning till bröllopet. Det spelar då ingen roll om gästerna var närvarande vid vigseln eller inte. Talet återfinns även i kategorin Köp 3 tal, betala för två.

149kr

Utdrag ur talets början och slut:

[...]

Det här är en viktig dag med vackra huvudpersoner och omtyckta gäster. Den är viktig, inte bara för att den är efterlängtad och för att vi kan förväntas oss en fantastisk/hejdundrande fest,

[...]

För NN:s och NN:s skull ska vi fira, festa och förnöjas, skapa minnen för alla sinnen och en underbar fest! Kära gäster, ärade brudpar, varmt välkomna hit. Låt nu bröllopsfesten börja!

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Låt bröllopsfesten börja!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Södertälje, 2017