Magneten

Förhållandet mellan mamman och dottern kan beskrivas som en magnet som haft en skiftande dragningskraft över åren.
 Detta tal innehåller 376 ord och tar 2 minuter och 30 sekunder att framföra.

Förhållandet mellan mamman och dottern kan beskrivas som en magnet som haft en skiftande dragningskraft över åren. Magnetismen har växlat mellan att de två närmast var fastklistrade vid varandra i småbarnsåldern till att dottern föredrog ett avstånd på minst tio meter i tonåren – speciellt om skolans snygging var i närheten. Nu har magneten snarast en form av en vänskaplig dragningskraft, och dottern uppskattar verkligen den väninna hon har i sin mamma.

Talet är både lättsamt och charmigt och passar att hållas vid tillfällen då mamman förtjänar lite extra uppvaktning. Det återfinns även under kategorin ”Födelsedagar – Till mamma”.

Visa varukorg

139kr

Utdrag ur talets början och slut:

Man brukar säga att ”kärt barn har många namn”, men det har även en kär mamma! Mamma, mamsen, morsan och mor är en del av det som du har kallats under åren som gått. Jag måste erkänna att det nog också har hoppat ut både ett och två lite mindre vackra ord ur min mun,

[...]

Du har varit en helt fantastisk mamma, mamsen, morsa, mor och magnet och jag lovar dig att du är en minst lika underbar väninna!

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Magneten”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Alnö, 2015

Information om talskrivaren