Du gav mig liv

Detta är ett hyllningstal till en kvinna som har gjort allt för sitt/sina barn; ett tal som får din mamma att förstå att du är henne evigt tacksam och att du älskar henne.
 Detta tal innehåller 380 ord och tar 3 minuter och 0 sekunder att framföra.

Detta är ett hyllningstal till en kvinna som har gjort allt för sitt/sina barn; ett tal som får din mamma att förstå att du är henne evigt tacksam och att du älskar henne. Talet passar bra på Mors dag, men också i andra sammanhang då du vill tacka din mamma.

Visa varukorg

109kr

Utdrag ur talet:

Mamma, jag vill tacka dig. Du älskade mig gränslöst och du lärde mig allt du kan.

[...]

Mamman kämpar på och äntligen är kampen över. Hon svävar iväg från denna jord, tar ett par varv runt vår Vintergata och landar så småningom i en ställbar säng i rostfritt stål, med en silverbricka med världens godaste limpsmörgåsar framför sig. Och där är också barnet, skrynkligt och rödmosigt; det vackraste barn som hon har skådat!

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Du gav mig liv”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Information om talskrivaren

 • Talskrivarens namn: Maria Nelander
 • Talskrivare: Maria Nelander
 • Adress:
 • Inga omdömen hittade än!
 • En ny individ

  Detta är ett kort, rimmande tal, som en slags dikt. Det handlar om glädjen över att få ett litet barn att ta hand om. Talet säger ingenting om dopet i…

  79kr
 • Kärleken är

  Detta är ett vackert, romantiskt tal till kärlekens ära. Talet passar in på alla sorters bröllop, det beskriver kärleken i metaforer om naturens skönhet.

  179kr
 • Vad ett litet barn behöver

  Detta tal passar vid dop eller namngivningsceremoni. Det beskriver hur en mycket liten människa ser på världen och vad hon eller han behöver av kärlek och omtanke.Här följer utdrag från…

  119kr
 • Är kärleken blind?

  Detta tal hyllar kärleken, som ett i allra högsta grad seende fenomen. Talet vill påminna om att sann kärlek ser till det inre.

  99kr
 • Du finns hos oss

  Detta tal börjar i moll, men tonen ändras snabbt till dur och talet uppmanar lyssnarna att minnas det vackra runt omkring oss. Metaforiken är hämtad ur naturen.

  99kr