Det stora “ja-et”

Detta tal är underhållande och roligt utformat, men det har även en seriös underton där tacksamheten över hedersuppdraget, vänskapen till brudgummen samt de varma lyckönskningarna till brudparet kommer fram.
 Detta tal innehåller 510 ord och tar 3 minuter och 30 sekunder att framföra.

Detta tal är underhållande och roligt utformat, men det har även en seriös underton där tacksamheten över hedersuppdraget, vänskapen till brudgummen samt de varma lyckönskningarna till brudparet kommer fram. Talet passar att framföras med lite fart och fläkt vilket bidrar till att hålla uppe feststämningen.

Den röda tråden är något mycket aktuellt, nämligen det stora ”ja-et”. Dels är det ”ja-et” som best man klämde fram på frågan från sin mycket goda vän om han ville bli best man och dels är det svaret på den stora frågan som brudparet ska få/fick av prästen/vigselförrättaren.

Talet är skrivet för en öppen person som allt som oftast har nära till skratt och som dessutom har glimten i ögat.

149kr

Utdrag ur olika delar av talet:

[...]

Inte nog med att jag skulle hålla ordning på de symboliska ringarna,

[...]

Vi har övat, övat och åter övat. Skrivit fusklappar och rabblat som man tragglade glosor på högstadiet. Det tog lite tid, men till slut satt det! ”Ja-et”, menar jag. Jag sade flera gånger till NN (brudgummen): ”Om du drabbas av nervositetens glömska där framme, svara bara 'ja' på alla frågor som du får, chansa inte, inte ens en liten gång. Vad som än händer, säg bara 'ja' WHERE `id` like om inte annat nicka, i värsta fall le.” Fusklapparna låg beredda. Sufflöserna var införstådda. Men det satt alltså - kanske lite skälvande i och med stundens allvar -

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Det stora “ja-et””

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Stockholm, 2017